web analytics

Video Benchmark DAC2 HGC

Benchmark Dac2 HGC

VIDEO – We hebben de nieuwe Benchmark DAC2 HGC binnen. Een bijzonder ding, want deze voorversterker met dac beschikt over een Hybrid Gain Control: een dubbele volumeregeling voor analoog en digitaal. We leggen het allemaal uit in de video!

Bekijk de video van de Benchmark DAC2 HGC

Specificaties Benchmark DAC2 HGC

Inputs: 2 x analoog, 5 x digitaal (coaxiaal, optisch en usb)
Outputs: 2 x single ended, 1 x balanced, 2 x hoofdtelefoon
Drivers: ja, voor USB class2 en DSD (Driver)
Volumeregeling: Hybrid. Analoog pass through, digitaal upsampling naar 32 bit
DAC: ESS sabre dac(ES9018S, 8-kanaals, als quad stereodac geconfigureerd)
USB: Xmos fpga gebaseerd
DSP: Xilinx Spartan-6 fpga

Gerelateerde berichten

Furutech GT40

USB-dacs zijn een populair segment aan het worden. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de integratie van de pc / laptop in het huishouden en de hifi-set. Het lijkt wel of elk gerenomeerd merk een graantje probeert mee te pikken. Furutech kennen we vooral van energie-gerelateerde producten. Maar dat weerhoudt de Japanners er niet […]

Yatse muziek index

Video Yatse voor Xbmc (Android-app)

Video – We bekijken vandaag een app voor Xbmc. Yatse voor Android om precies te zijn. De reden dat we deze app bekijken, is dat de originele Android-app niet werkt met versie 12. Na een kleine zoektocht zijn we uitgekomen bij de uitstekende, gratis app die de naam Yatse draagt.

Geef een reactie