Teufel Audio brengt Concept E uit

Teufel Audio Concept E (4)

Bent u op zoek naar een kant-en-klaar audiosysteem met bluetooth voor uw pc? Misschien is de betaalbare Concept E wel iets voor u! Deze nieuwe speakerset van Teufel Audio is per direct verkrijgbaar.

Teufel Audio Concept E (1)De Concept E is een 5.1-audioset waarin een usb-geluidskaart is verwerkt. De doelgroep zijn pc-bezitters die graag games spelen en films kijken. Naast de computer lukt het ook om andere geluidsbronnen te koppelen via bluetooth (AptX), digitale en analoge ingangen. Via bluetooth kunt u bijvoorbeeld ook muziek afspelen die op smartphones en tablets staan opgeslagen. Ook versterkers, televisies en mediaspelers herkent de Concept E probleemloos. Het is mogelijk om zes geluidsbronnen tegelijkertijd aan te sluiten op de ingebouwde voorversterker van de subwoofer.

Teufel Audio Concept E (3)Bediening

Teufel Audio gaat met zijn tijd mee, want de bediening verloopt via een speciaal lichtgevend touchpad op de subwoofer.  Hiermee regelt de gebruiker onder meer de actieve geluidsbron, het volume en het audiospoor. Verder is er ook een ronde afstandsbediening beschikbaar om de boel vanuit uw luie stoel te regelen. Vier 2-weg luidsprekers (voor en achter) hebben een uitgangsvermogen van zestig watt. De center-speaker iets meer power in huis, namelijk tachtig watt. De subwoofer stuurt lage tonen met maximaal 150 watt de luisterruimte in. De Teufel Audio Concept E is verkrijgbaar voor 449,99 euro.

4 reacties

  1. Daar is Teufels-goed over nagedacht: een touchpad voor bediening op een subwoofer die je achter de bank/onder je bureau uit het zicht neerzet: briljant.

    1. Een subwoofer hoort niet achter de bank of onder een bureau. Ook een subwoofer hoor je fatsoenlijk te plaatsen. Ik zeg hiermee niet dat een touchpad op een subwoofer een goed idee is. Gelukkig zit er ook nog gewoon een afstandsbediening bij.

        1. Ik snap je reactie niet helemaal. Een subwoofer is ook een luidspreker. Het zorgt zelfs voor de meeste kleuring in een systeem. Laag is ongelooflijk lastig goed te krijgen. Je wil dus absoluut je subwoofer goed neerzetten. En dat is niet achter de bank of in een hoekje weggemoffeld. Dat resulteert in slecht laag. En dat is zonde, toch? Tenminste: ik geef liever niet honderden / duizenden euro’s uit voor slecht geluid. Goed plaatsen is gratis…

Geef een antwoord