web analytics

Spotify Connect op ‘oude’ Pioneer- en Yamaha-versterkers

Via een firmware-upgrade hebben receivers die vorig jaar zijn uitgebracht toegang tot de online catalogus van Spotify Connect. De upgrade geldt voor bepaalde modellen van Pioneer en Yamaha.

Spotify Connect YamahaSteeds meer hifi-merken ondersteunen Spotify Connect. Gunstig, want met deze dienst is het mogelijk om met een audiosysteem miljoenen nummers te streamen vanuit de cloud. Een smartphone of tablet fungeert als afstandsbediening. De firmware-upgrade voor versterkers van Pioneer en Yamaha is per direct beschikbaar. Overigens is het wel een voorwaarde om een abonnement op Spotify Premium te nemen. Dit kost een tientje per maand. Fijn is dat nieuwe gebruikers de dienst dertig dagen gratis mogen uitproberen.

Ondersteuning

Spotify ConnectOnderstaande versterkers van Yamaha en Pioneer zijn compatibel met Spotify Connect. Voor sommige Yamaha-receivers komt de Spotify-upgrade binnen enkele dagen beschikbaar.

Yamaha: CX-A5000, RX-A3030, RX-A2030, RX-A1030, RX-A830, RX-V775, RX-V675, RX-V575, RX-V475, RX-V500D, RX-S600, RX-S600D

Pioneer: SC-LX87, SC-LX77, SC-LX57, SC-2023, SC-1223, VSX-923, VSX-828, VSX-528, VSX-S510.

Gerelateerde berichten

PS Audio Stellar

PS Audio intoduceert Stellar

PS Audio is een welbekende in de wereld van de ‘betere hifi’. De Amerikanen hebben de focus op met name power-conditioners, versterkers en streamers. Dat is toch wel een breed spectrum, beseffen we nu. PS Audio is echter vrij prijzig. Tot nu. De Stellar-lijn moet premium wat betaalbaarder maken.

iOS 6 wijst op Apple muziekdienst

NIEUWS – Het is weer raak in het Apple-geruchtencircuit. Een hacker heeft aanwijzingen gevonden in iOS 6. Aanwijzingen voor de Apple muziekdienst waar we al eerder over hebben geschreven. Het lijkt er dus op dat de dienst binnenkort gelanceerd gaat worden.

Geef een reactie