Spotify Connect op ‘oude’ Pioneer- en Yamaha-versterkers

Via een firmware-upgrade hebben receivers die vorig jaar zijn uitgebracht toegang tot de online catalogus van Spotify Connect. De upgrade geldt voor bepaalde modellen van Pioneer en Yamaha.

Spotify Connect YamahaSteeds meer hifi-merken ondersteunen Spotify Connect. Gunstig, want met deze dienst is het mogelijk om met een audiosysteem miljoenen nummers te streamen vanuit de cloud. Een smartphone of tablet fungeert als afstandsbediening. De firmware-upgrade voor versterkers van Pioneer en Yamaha is per direct beschikbaar. Overigens is het wel een voorwaarde om een abonnement op Spotify Premium te nemen. Dit kost een tientje per maand. Fijn is dat nieuwe gebruikers de dienst dertig dagen gratis mogen uitproberen.

Ondersteuning

Spotify ConnectOnderstaande versterkers van Yamaha en Pioneer zijn compatibel met Spotify Connect. Voor sommige Yamaha-receivers komt de Spotify-upgrade binnen enkele dagen beschikbaar.

Yamaha: CX-A5000, RX-A3030, RX-A2030, RX-A1030, RX-A830, RX-V775, RX-V675, RX-V575, RX-V475, RX-V500D, RX-S600, RX-S600D

Pioneer: SC-LX87, SC-LX77, SC-LX57, SC-2023, SC-1223, VSX-923, VSX-828, VSX-528, VSX-S510.

Gerelateerde berichten

AudioQuest Niagara 7000

High End Munchen 2015 Nieuws – Audioquest Niagara 7000

Audioquest kennen we natuurlijk allemaal van de talloze kabels die ze produceren. Met veel succes kunnen we wel stellen. Vorig jaar heeft het Amerikaanse bedrijf ons laten weten dat ze breder willen gaan. De Nighthawk, Dragonfly en bijvoorbeeld Jitterbug zijn voorbeelden. Nu kan het bedrijf weer een interessant product tonen én laten horen: de Audioquest […]

Geef een reactie