web analytics

Paradigm Tribute-show bij HOBO Alkmaar

HOBO hifi Alkmaar

Op de Facebook-pagina van HOBO hifi kondigt het Alkmaarse filiaal op zaterdag 25 januari een speciale show aan. Een productspecialist is aanwezig om de Paradigm Tribute-speakers te demonstreren.

Paradigm TributeVorige maand schreven we al dat deze uitgave van Paradigm exclusief bij HOBO hifi verkrijgbaar is. In Alkmaar zijn de luidsprekers aangesloten op een high-end systeem. De set-up bestaat uit de AVM PA-3.2 voorversterker, CD-3.2 cd-speler & d/a-converter en de SA-8 stereo-eindversterker. Verder zullen ook de nieuwe Anthem MRX surround receivers met het ARC calibratiesysteem van de partij zijn. Naast Paradigm heeft de aanwezige productspecialist ook kennis van de merken Anthem, ELAC, ASW, Block, Chario en AVM.

De Alkmaarse vestiging zorgt voor een hapje en drankje. De winkel is gelegen aan de Limmerhoek 24 in de binnenstad van Alkmaar. Geïnteresseerden zijn van 10.00 tot 17.00 uur welkom.

Gerelateerde berichten

Sfeerbeeld Loewe

IFA 2013: Loewe presenteert My Perfect Entertainment

De Duitse fabrikant Loewe presenteert op de IFA 2013 in Berlijn zijn nieuwe visie op home entertainment van de volgende generatie: individueel, smart en met een toekomstgerichte designtaal. Loewe breidt zijn gamma uit en biedt de complete range smart home entertainment, van instapniveau tot absolute luxe.

Geef een reactie