Paradigm Tribute-show bij HOBO Alkmaar

HOBO hifi Alkmaar

Op de Facebook-pagina van HOBO hifi kondigt het Alkmaarse filiaal op zaterdag 25 januari een speciale show aan. Een productspecialist is aanwezig om de Paradigm Tribute-speakers te demonstreren.

Paradigm TributeVorige maand schreven we al dat deze uitgave van Paradigm exclusief bij HOBO hifi verkrijgbaar is. In Alkmaar zijn de luidsprekers aangesloten op een high-end systeem. De set-up bestaat uit de AVM PA-3.2 voorversterker, CD-3.2 cd-speler & d/a-converter en de SA-8 stereo-eindversterker. Verder zullen ook de nieuwe Anthem MRX surround receivers met het ARC calibratiesysteem van de partij zijn. Naast Paradigm heeft de aanwezige productspecialist ook kennis van de merken Anthem, ELAC, ASW, Block, Chario en AVM.

De Alkmaarse vestiging zorgt voor een hapje en drankje. De winkel is gelegen aan de Limmerhoek 24 in de binnenstad van Alkmaar. Geïnteresseerden zijn van 10.00 tot 17.00 uur welkom.

Gerelateerde berichten

Latham ook op 5 senses

NIEUWS – Latham is al jaren een vaste partner van AudioXperience. Het zou dan ook vreemd zijn als ze niet op het 5 jarig jubileumfeestje aanwezig zijn. En dat is dan ook niet het geval! Ze zijn er met Naim Audio en Ultrasone. En als klap op de vuurpijl kunt u ook een compleet systeem […]

marantz-spotify

Spotify komt naar Denon en Marantz

NIEUWS – Ook Marantz en Denon (beiden binnen de D&M group) krijgen Spotify op bepaalde receivers. Dit is natuurlijk een win / win situatie: Spotify krijgt meer aandacht binnen de hifi-wereld en Denon en Marantz kunnen een extra dienst leveren die een wereld van muziek opent. 

Geef een reactie