Marantz verloot romantische trip naar Parijs

Ziet u een romantisch tripje naar Parijs voor twee personen wel zitten? Als u vanaf vandaag een draadloos muzieksysteem van Marantz koopt, maakt u kans op deze mooie prijs!

Marantz valentijnIedereen die tussen 14 januari en 14 februari een Melody Media, Melody Stream of Consolette aanschaft, dingt mee naar deze prijs. De luxe valentijnstrip is inclusief twee vluchten vanaf iedere bestemming in Europa. Er is dus ook concurrentie uit het buitenland om de prijs te winnen. Overigens omhelst de reis slechts één nacht, maar dan wel in een vijfsterrenhotel. Als u in de genoemde periode een draadloos muzieksysteem van Marantz koopt, kunt u zich inschrijven. Het is dan wel noodzakelijk dat u zich voor 28 februari aanmeldt met uw persoonlijke gegevens, het serienummer, de factuurnummer en de datum van de aankoop. Marantz maakt op 1 maart de winnaar bekend. In de voorwaarden staat dat de winnaar de prijs binnen drie maanden dient te verzilveren. Daarnaast is de prijs niet overdraagbaar en moet de winnaar minstens achttien jaar oud zijn.

Geef een antwoord