Home cinema-show bij Beter Beeld & Geluid

Beter Beeld & Geluid

Op 25 januari houdt Beter Beeld & Geluid uit Hilversum een show gericht op home cinema-installaties. In een ochtend- en middagsessie presenteert de winkel nieuwe apparatuur van Anthem, Revel, Velodyne en Sony.

Anthem mrx-710Geïnteresseerden kunnen voor 10.00 uur of 14.00 uur een plekje reserveren. In het middelpunt staan de Anthem MRX-710 receiver, Revel Performa3-luidsprekers, een subwoofer van Velodyne en de Sony VPL-VW500ES 4K (4096 x 2160 pixels). Als u de show wilt bezoeken, stuurt u een mailtje naar [email protected] of belt u op het nummer 06-46226586.

Op het gebied van home cinema is Beter Beeld & Geluid bepaald geen onbekende. Zo Sony-VP-VW500-4Kverkocht de winkel als eerste in Nederland bewegende stoelen van D-Box en een actief gefilterd 7.2-geluidssysteem van JBL Synthesis met versterkers van Mark Levinson. Een ander paradepaardje dat u in de winkel kunt bewonderen, is de Kaleidescape Cinema One (filmserver). Beter Beeld & Geluid ligt aan de 1e Oosterstraat 2 te Hilversum.

 

Gerelateerde berichten

Logo Consumentenbond

Consumentenbond luidt noodklok over opslagruimte

Op veel smartphones en tablets nemen het besturingssysteem en vooraf geïnstalleerde apps flink wat gigabytes in. Hierdoor blijft er soms maar de helft over van de opslagruimte waarmee fabrikanten adverteren. De Consumentenbond wil dat fabrikanten informatie geven over de netto-opslagcapaciteit, zodat consumenten een eerlijke vergelijking kunnen maken.

Geef een reactie