Home cinema-show bij Beter Beeld & Geluid

Beter Beeld & Geluid

Op 25 januari houdt Beter Beeld & Geluid uit Hilversum een show gericht op home cinema-installaties. In een ochtend- en middagsessie presenteert de winkel nieuwe apparatuur van Anthem, Revel, Velodyne en Sony.

Anthem mrx-710Geïnteresseerden kunnen voor 10.00 uur of 14.00 uur een plekje reserveren. In het middelpunt staan de Anthem MRX-710 receiver, Revel Performa3-luidsprekers, een subwoofer van Velodyne en de Sony VPL-VW500ES 4K (4096 x 2160 pixels). Als u de show wilt bezoeken, stuurt u een mailtje naar [email protected] of belt u op het nummer 06-46226586.

Op het gebied van home cinema is Beter Beeld & Geluid bepaald geen onbekende. Zo Sony-VP-VW500-4Kverkocht de winkel als eerste in Nederland bewegende stoelen van D-Box en een actief gefilterd 7.2-geluidssysteem van JBL Synthesis met versterkers van Mark Levinson. Een ander paradepaardje dat u in de winkel kunt bewonderen, is de Kaleidescape Cinema One (filmserver). Beter Beeld & Geluid ligt aan de 1e Oosterstraat 2 te Hilversum.

 

Geef een antwoord