Bowers & Wilkins presenteert P5 Maserati Edition

B&W P5-Maserati (1)

Bowers & Wilkins en het luxe automerk Maserati slaan wederom de handen ineen. De P5 Maserati Edition hoofdtelefoon en de 805 Maserati Edition zijn het resultaat van deze unieke samenwerking.

B&W P5-Maserati (3)Het Britse audiomerk heeft zijn P5-hoofdtelefoon voorzien van een nieuw sausje. De behuizing van de Maserati Edition is namelijk ontworpen door de Italiaanse autofabrikant. Zo bestaat het materiaal onder meer uit natuurlijk leer. Verder is het luisterapparaat voorzien van een donkerblauwe kleur waarin het bekende Maserati-logo pronkt. Gunstig is dat Bowers & Wilkins een fraai reistasje meelevert.

Eigenschappen

De specificaties zijn exact gelijk aan die van de reguliere P5-hoofdtelefoon. Binnenin zijn er componenten van ultra-lineaire neodymium magneten en hoogwaardig geoptimaliseerde Mylar B&W P5-Maserati (2)membranen verwerkt. Dankzij de gesloten oorschelpen wordt het omgevingsgeluid zoveel mogelijk beperkt. In de kabel is er een bedieningsfunctie verwerkt die naadloos samenwerkt met Apple-apparaten, zoals een iPhone of iPod Touch. Ook is er een microfoon aanwezig waarmee gebruikers inkomende gesprekken kunnen beantwoorden. De meegeleverde standaardkabel heeft vergulde aansluitingen aan boord. De adviesprijs van de Bowers & Wilkins P5 Maserati Edition is 399 euro

805 Maserati Edition

Naast de P5-hoofdtelefoon is ook een luidspreker uit de Bowers & Wilkins 800 Series B&W 805-MaseratiDiamond verkrijgbaar in een Maserati-uitvoering. De vormgeving van deze luidspreker is hierbij volledig aangepast aan de stijl van het luxe audiomerk. Als materiaal zijn er onder meer gemoesteerde esdoorn fineer en zwart leer gebruikt. De adviesprijs van de Bowers & Wilkins 805 Maserati Edition bedraagt 9.000 euro per paar.

https://www.alpha-audio.nl/2014/01/bowers-wilkins-presenteert-p5-maserati-edition/

Gerelateerde berichten

Buffalo DSD PacketVideo

NAS-systeem voor het afspelen van DSD-audio

Tijdens de afgelopen High-End in München toonde Buffalo een demo-opstelling voor het afspelen van DSD-audiobestanden via DLNA (Digital Living Network Alliance). Het systeem vloeit voort uit een partnership tussen Buffalo en PacketVideo Corporation, ontwikkelaar van de Twonky Media Server. Samen realiseren ze NAS-oplossing voor DLNA-compatible DSD-audiobestanden.

Denon-AVR-X1100W (1)

Denon komt met AVR-X1100W en AVR-X2100W

Het Japanse merk Denon komt met twee nieuwe receivers op de proppen, namelijk de AVR-X2100W en AVR-X1100W. Beide modellen zijn in staat om muziek te verwerken via wifi en bluetooth. Bijzonder is bovendien dat de apparaten zijn uitgerust met een eco-modus, wat zou resulteren in een lager stroomverbruik.

Geef een reactie