web analytics

Beter Beeld & Geluid showt Wilson Benesch Square Five

Wilson Benesch-Square 5 (2)

Beter Beeld & Geluid uit Zevenbergen houdt op zaterdag 1 februari een demonstratie. In het middelpunt staat een nieuwe luidspreker van Wilson Benesch, namelijk de Square Five.Wilson Benesch-Square 5 (1)

De Square Five is het nieuwe topmodel in de Square Series 2. De vloerstaanders zien er door hun natuurlijke houten ontwerp zeer fraai uit. Onderop zijn er speciale spikes gemonteerd die weinig energie aan de grond afgeven. In de behuizing zijn er vijf drivers verwerkt die de geluidsgolven produceren. Door de zogeheten isobaric-technologie zou de Square Five een extreem diep, strak en vervormingsvrij geluid geven. Het Troika-systeem zorgt daarnaast voor een optimale integratie van midden- en hoogunits. De afmetingen zijn 111,5 x 20 x 25,5 centimeter bij een gewicht van 47 kilogram. De luidspreker is in tien kleuren verkrijgbaar.

Demonstratie

Wilson Benesch-Square 5 (3)De demonstratie bij Beter Beeld & Geluid uit Zevenbergen vindt op 1 februari plaats vanaf 13:00 uur. Het volledige programma ziet er als volgt uit:

13:00 ? Ontvangst
13:30 ? Achtergrond van de WB Square Five
14:00 ? Aanvang demonstratie
15:30 ? Hapje/drankje
16:30 ? Afsluiting

Wilson Benesch-Square 5 (4)Geïnteresseerden melden zich via [email protected] of 06-46226586 aan voor de show. Beter Beeld & Geluid is gelegen aan de Looierij 11 te Zevenbergen.

 

Gerelateerde berichten

Loewe bijna verkocht

Het Duitse elektronicaconcern Loewe kampt al een tijdje met financiële problemen, maar binnenkort lijkt er een einde te komen aan alle malaise. Twee investeerders zijn namelijk in de race om het voltallige bedrijf over te nemen.

Video Unlimited uitgesteld tot 2013

NIEUWS – We zijn niet verrast. Sony heeft de Video streaming dienst uitgesteld tot medio 2013. Wanneer in 2013 laat Sony niet weten. Wel jammer, want begin dit jaar liet Sony ons nog weten bij de lancering van Music Unlimited dat Video Unlimited rond oktober zou komen. 

Geef een reactie