web analytics

Auditorium Mimesis houdt ACRAM-show

Auditorium Mimesis

In het weekend van 8 en 9 februari organiseert Auditorium Mimesis een show met ACRAM-producten. De Belgische winkel zet onder meer de FMJ A19 versterker en airDAC in de schijnwerpers.

ACRAM FMJ A19Auditorium Mimesis is sinds kort dealer van ACRAM-producten en dat moet gevierd worden. Geïnteresseerden zijn zijn op 7 en 8 februari de hele dag welkom om onder meer de FMJ A19 versterker en airDAC van het Britse merk te bewonderen. Laatstgenoemde heeft een prijskaartje van 185 euro. Naast ACRAM is Auditorium Mimesis dealer van de merken Atacama, Focal, HQ, Isol-8, Knosti, König, MIT, Myryad, Onkyo, Ortofon, Pathos, Pro-Ject Audio, Soundcare, Synthesis, Tannoy Prestige, Thorens, Unison research, Unico, van den Hul en WBT. De Belgische winkel is gelegen aan de Binnenslag 38 te Lovendegem.

Gerelateerde berichten

Advance Acoustic brengt X-i120 uit

Importeur Servi-Q gaat de nieuwe X-i120 geïntegreerde versterker van Advance Acoustic distribueren. Hierin is een dac verwerkt en uiteraard zijn ook de kenmerkende blauwe VU-meters op dit Advance Acoustic-apparaat weer aanwezig.

Europa

Downloaden vanaf nu verboden in Nederland

Hoewel de regering de afgelopen jaren tevergeefs verschillende pogingen heeft gedaan om een downloadverbod in te voeren, is het nu dan eindelijk toch zover. Het Europese Hof bepaalde vanmorgen dat de Nederlandse overheid downloaden uit illegale bron moet verbieden. Het Ministerie van Justitie geeft aan dat het downloadverbod direct van kracht is.

Geef een reactie