Aqua Aqoustic brengt nieuwe DAC uit

Aqua Aqoustic La Voce S2 (2)

Het Italiaanse audiomerk Aqua Aqoustic komt met een gloednieuwe DAC op de proppen, namelijk de La Voce S2. Het apparaat heeft een no-nonsense uitstraling door de beperkte bedieningsfuncties aan de voorzijde.

Aqua Aqoustic La Voce S2 (4)De voorzijde van de La Voce S2 heeft alleen een aan/uit-schakelaar, input-regelaar en conversie-schuifknop aan boord. Aan de achterzijde hebben gebruikers de mogelijkheid om maximaal vier bronnen aan het apparaat te koppelen via S/PDIF (coaxiaal), RJ45, usb en een modulaire uitgang (AES/EBU, S/PDIF of ST Fiber). Voor de S/PDIF- en usb-ingang hanteert het apparaat een audiokwaliteit van 24bit/192KHz. Via RJ45 is er daarnaast ook 24bit/384KHz mogelijk. Uiteraard ontbreken twee analoge outputs niet om het kastje te verbinden met een versterker. De afmetingen bedragen 45 x 31 x 10 centimeter bij een gewicht van zeven kilogram. Voor een compleet overzicht met specificaties surft u naar deze website. Leuk om Aqua Aqoustic La Voce S2 (3)te weten is dat het apparaat handgemaakt is in Italië. De DAC is in verschillende kleurstellingen verkrijgbaar. Aqua Aqoustic heeft tot dusver nog geen adviesprijs bekendgemaakt.

6 reacties

  1. Las toevallig vanmiddag de review op 6moons hierover. Lijkt me een interessante DAC. 3 keuzes voor de DAC-chips lijkt me echter niet nodig. Prijs volgens 6moons ?2180.

Geef een antwoord