web analytics

“Winamp en SHOUTcast maken doorstart”

Winamp

Volgens geruchten maakt Winamp een doorstart. Naast Winamp zou eigenaar Aol eveneens SHOUTcast in de verkoop doen.

WinampWe publiceerden eerder het bericht dat Winamp op 20 december de stekker eruit trekt. Tot op heden is de muziekspeler nog altijd online. Via de technologiesite TechCrouch (onderdeel van Aol) bereikt ons echter het nieuws dat er een gegadigde is om Winamp en SHOUTcast over te nemen. Volgens geruchten op internet zou Microsoft interesse hebben in beide diensten. Een anonieme bron beweert aan TechCrouch dat de deal bijna is beklonken. Voor beide partijen is het beter de SHOUTcast en Winamp als download beschikbaar blijven, waardoor de eerder aangekondigde sluiting op 20 december waarschijnlijk niet doorgaat.

Gerelateerde berichten

Qk1 AC Enhancer

Nordost-demo rondom kabels en stroomvoorzieningen

Zet aanstaande vrijdag 22 januari nog even snel in de agenda, want dat is het moment dat u bij Hifi Solutions terecht kunt voor een uitgebreide Nordost-demo (avond) over kabels, stekkerblokken en stroomvoorzieningen. De presentatie is in handen van Nordost productontwikkelaar Bjorn Bengston.

AudioQuest Nighthawk

Net binnen: AudioQuest NightHawk

We keken er al een paar maanden naar uit, maar eindelijk hebben we de nieuwste hoofdtelefoon van AudioQuest binnen. We tonen hierbij al wat foto’s van de NightHawk en binnenkort leest u op Alpha Audio wat we van het apparaat vinden. De vormgeving ziet er alvast veelbelovend uit!

1 reactie

  1. Als dat k*t Mickey$oft WinAmp koopt, dan vrees ik dat Winamp over een jaar alsnog naar de kl*te is !
    Skype is na zijn overname door en dankzij Mickey$oft ook een drama geworden.
    Mickey$oft verkloot zelfs z’n eigen Windhoos zoals daar waren: Meer Ellende, Xtra Problemen, Vista, Windhoos 8 !!

Geef een reactie