web analytics

Studio Alkmaar houdt kerstshow

Sudio Alkmaar

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 december organiseert Sudio Alkmaar een speciale kerstshow met voornamelijk Italiaanse producten. Onder meer hifi-apparatuur van Pathos, Ayre, Wilson, Aurender en Synthesis staan centraal.

PathosIn de grote luisterkamer staat er een Pathos-set klaar met onder meer de Enorphin (SACD-speler), Ethos (versterker/DAC), InControl (buizen-voorversterker) en InPower (buizen-eindversterker). In de andere luisterkamer demonstreert Studio Alkmaar een geluidsset met componenten van Ayre Acoustics en Wilson Audio. Als muziekleverancier wordt er een netwerkstreamer ingezet van Aurender. Ten slotte showen de winkeliers de Synthesis Nimis LE. Deze stereo-buizenversterker is tijdens de kerstshow tegen een gereduceerde prijs van 1.690 euro verkrijgbaar.

Bezoekers zijn van 14:00 tot 17:00 welkom om de hifi-apparatuur te beluisteren. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Anders dan de naam doet vermoeden, ligt Studio Alkmaar overigens niet in Alkmaar. U vindt de winkel aan de Dorpsstraat 49 in het naastgelegen dorpje Oterleek.

Gerelateerde berichten

AVM Evolution C9 cd-receiver

NIEUWS – Niet iedereen wil een groot hifi-systeem. Maar om nu direct concessie te doen als het gaat om functionaliteit: nee, dat willen we dan ook weer niet. AVM heeft voor die doelgroep de C9 cd-receiver. En dat is zeker niet alleen een versterker met cd-speler. Nee, de C9 biedt meer.

Geef een reactie