Sonority Audio importeert Schiit Loki

Schiit Loki

Sinds kort levert importeur Sonority Audio de Schiit Loki aan zijn dealers. Dit DSD/DAC-schakelsysteem is per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van 169 euro.

Schiit LokiDe Schiit Loki is een simpel schakelsysteem waarmee het mogelijk is om DSD-audiobestanden op uw huidige hifi-systeem af te spelen. Hiervoor hoeft u het apparaat alleen maar op de ingang van uw DAC te koppelen. Een usb-poort staat paraat voor de verbinding met uw pc, zodat u gemakkelijk DSD-audiobestanden overhevelt.

Schiit Bifrost

Naast de Loki stelt Sonority Audio ook nog een ander vers Schiit-product beschikbaar. De Bifrost is een DAC die vanaf nu verkrijgbaar is in een zwarte uitvoering. Tot dusver was Schiit Bifroster alleen een zilveren versie beschikbaar. Overigens gaat het hierbij wel om een gelimiteerde oplage.

Gerelateerde berichten

Canton your_World

Canton introduceert your_World

Met your_World zet Canton in op het eenvoudig en betaalbaar draadloos streamen van muziekbestanden. De your_World-lijn bestaat uit twee zenders en twee ontvangers, waarmee “Your wireless HiFi music system” eenvoudig samengesteld kan worden. Volledig plug-and-play; dus zonder een computernetwerk of aanvullende software. Flexidelity volgens Canton.

Geef een reactie