web analytics

PSB Speakers viert 40-jarig jubileum

De Canadese luidsprekerfabrikant PSB Speakers bestaat veertig jaar. De jubilaris staat bekend om zijn uitgebreide tests voordat speakers in productie gaan. PSB gebruikt hiervoor onder meer het onderzoekscentrum van de NASA.

Paul BartonPSB Speakers werd in 1972 opgericht door Paul Barton (rechts afgebeeld). Het bedrijf is naar hemzelf en zijn vrouw Sue vernoemd. Naast een brede lijn luidsprekers in verschillende prijsklassen, ontwikkelen de Canadezen ook producten die geschikt zijn voor alle weersomstandigheden. Zeker voor buitenfeestjes is dat natuurlijk ideaal! De fabrikant maakt hiervoor onder meer gebruik van roestvrij en UV-bestendig materiaal. Verder ontwikkelt PSB ook in-bouw-oplossingen en hoofdtelefoons. In zijn lange bestaan heeft de luidsprekerfabrikant verschillende producten gefabriceerd die diverse awards in de wacht hebben gesleept. Opvallend is dat PSB Speakers geen speciale acties houdt om om het jubileum kracht bij te zetten. Op deze webpagina ziet u welke dealers er in Nederland en België speakers van dit merk verkopen.

Gerelateerde berichten

Latest News Alpha Audio

Alpha Audio zoekt nieuwsschrijver(s)

NIEUWS – Alpha Audio groeit! En dat moet gevierd worden… nou ja: met nóg meer auteurs om onze lezers van meer en beter nieuws te voorzien. Bent u geïnteresseerd in (high-end) audio en al het nieuws rondom de producten? Dan zoeken we u! 

Geef een reactie