web analytics

Nero 2014 streamt mediabestanden naar Xbox One

Nero 2014

Nero 2014 is in staat om video’s, foto’s en presentaties naar de Xbox One te streamen via het thuisnetwerk. In het hulpprogramma MediaHome doen gebruikers hiervoor een beroep op de functie Nero Play to TV.

Nero 2014In een persbericht laat Nero weten dat het bekende brandprogramma Microsofts nieuwste gameconsole ondersteunt. Omdat de Xbox One met de huidige firmware geen mediabestanden van externe opslagdragers kan lezen, is het dankzij Nero alsnog mogelijk om van eigen mediabestanden te genieten. Overigens is het opvallend dat er in het persbericht met geen woord wordt gerept over het streamen van muziek naar de gameconsole. Het is dan ook onduidelijk of dat met Nero 2014 mogelijk is.

Streamen

Gebruikers kiezen op hun pc de Xbox One als afspeelapparaat door in het hulpprogramma MediaHome voor de functie Nero Play to TV te kiezen. Via DLNA geeft de gameconsole vervolgens media op een televisie weer. uiteraard is het wel een voorwaarde dat de Xbox One in het thuisnetwerk is aangemeld. De reguliere versie van Nero 2014 heeft een adviesprijs van 79,99 euro. Wenst u meer opties op het gebied van videobewerking, dan kunt u Nero Platinum overwegen. Dit pakket kost 99,99 euro. De Xbox One is vanaf april 2014 te koop voor een adviesprijs van 499 euro.

Gerelateerde berichten

Penhold distributeur van Anthem

NIEUWS – Penhold is nu distributeur van Anthem en Antem Statement (of eigenlijk de fabrikant: Sonic Frontiers). De apparatuur van Sonic Frontiers zorgt er volgens Penhold voor dat je als luisteraar echt ‘erbij bent’. Maar dat dan wel zonder een complete bankrekening te plunderen… 

Geprinte luidsprekers

Muzikaal behang met geprinte luidsprekers

Papier wordt natuurlijk vaker ingezet als conusmateriaal voor luidsprekers, maar dit gaat veel verder. Duitse wetenschappers zijn er namelijk in geslaagd om een luidspreker te ontwikkelen die zó dun is, dat deze op papier gedrukt kan worden. Na eerdere noviteiten omtrent elektronisch papier maakt deze techniek nu dus een nog grotere stap voorwaarts.

Geef een reactie