Meer kleurtjes voor Tivoli Audio Albergo+

Tivoli Audio Albergo+

Tivoli Audio laat weer eens van zich horen. Ditmaal presenteert het bedrijf uit Boston een upgrade van zijn Albergo+. De nieuwe versie is zo’n beetje in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar.

Tivoli Audio Albergo+ We schreven in september al over de Albergo+, dus we zullen niet uitgebreid op de mogelijkheden van dit apparaat ingaan. De specificaties blijven namelijk hetzelfde. Voorheen was deze multifunctionele radio alleen beschikbaar in wit en grafiet, maar daar zijn nu blauw, rood en groen bijgekomen. Verder heeft de fabrikant ook drie nieuwe houten behuizingen ontwikkeld waar gebruikers hun Albergo+ simpel in kunnen schuiven. De drie kleuren zijn zwart, walnoot en kersen. Op die manier past de tafelradio prima bij ieder interieur.

Adviesprijzen

De Albergo+ heeft onder meer ondersteuning voor DAB/DAB+, FM en bluetooth aan boord. Tivoli Audio Albergo+ De adviesprijs van de Albergo+ is 349 euro, al is er ook een variant voor 299 euro zonder DAB/DAB+ verkrijgbaar. De houten behuizingen kosten los 89,95 euro per stuk. Tivoli Audio verkoopt de Albergo+ inclusief een houten behuizing tegen een gereduceerde prijs. Deze bundel kost namelijk 398,95 euro.

 

Gerelateerde berichten

Volvo Bowers

Bowers & Wilkins levert audio voor Volvo

Bowers & Wilkins en Volvo Car Group zijn voor het audiosysteem van de nieuwe Volvo XC90 een samenwerking aangegaan. Deze samenwerking werpt nu al zijn vruchten af. Niet alleen zit er nu al een mooi systeem in de XC90… het is de eerste auto waarbij u een tweeter on top zult zien. 

Geef een reactie