web analytics

Magazijnopruiming bij RMR Soundsystems

RMR Soundsystems

RMR Soundsystems uit Soest bestaat tien jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Tot 16 januari houdt de winkel om die reden een magazijnopruiming. Bovendien vinden er shows plaats met producten uit de collectie van 2014.

RMR SoundsystemsDe speciaalzaak doet naar eigen zeggen onder meer luidsprekers, versterkers, televisies en hoofdtelefoons van diverse A-merken in de aanbieding. Op de begane grond is er een heuse outletafdeling ingericht. Wanneer u liever kennismaakt met de nieuwste producten voor 2014, woont u op de 1e verdieping diverse shows bij. RMR Soundsystems is van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 18.00 geopend. Op zaterdag sluit de winkel een uurtje eerder. Op zondag 29 december is er overigens een extra koopzondag. RMR Soundsystems bevindt zich (tijdelijk) aan de Van Weedestraat 52 te Soest. Bekijk via deze weblink de digitale folder.

Gerelateerde berichten

Alpha goes Vinyl

Jep… na de afgelopen High End Munchen is het zover: de knoop is doorgehakt. Ook Alpha Audio gaat zo af en toe eens aandacht besteden aan vinyl. Nee: niet redacteur in kwestie; die blijft lekker streamen en blijft ver van die zwarte schijven vandaan. Maar een klein, select groepje auteurs mag onder bepaalde voorwaarden – […]

Geef een reactie