web analytics

Ken Ishiwata (Marantz) houdt luistersessie bij iEar

Ken Ishiwata

Op zaterdag 14 december komt Ken Ishiwata op bezoek bij iEar in Tilburg. De beroemde ontwerper presenteert hoogstpersoonlijk de Premium 14-Series die het audiomerk eerder dit jaar heeft uitgebracht.
Ken IshiwataTilburg is overigens niet de eerste stad die Ken Ishiwata dit jaar in Nederland aandoet. Vorige maand verscheen er op Alpha Audio al een uitgebreid foto- en videoverslag van de demonstratie die de Japanner in Leiden gaf. Tijdens de luistersessies zullen een geïntegreerde versterker (PM-14S1), sacd-speler (SA-14S1) en netwerkstreamer (NA-11S1) centraal staan. Ken Ishiwata bespreekt in het Engels alle ‘ins en outs’ van de apparaten en laat daarnaast horen hoe de apparatuur klinkt. Welke luidsprekers iEar op de Marantz-apparatuur aansluit, is vooralsnog niet bekend.

Op de website van de winkel melden geïnteresseerden zich aan via een webformulier. Houd er rekening mee dat het aantal plekken beperkt zijn. De presentatie begint om 14:00 uur.

 

 

Gerelateerde berichten

Zangeres The Cranberries onverwacht overleden (46)

Vanavond bereikte ons het droevige bericht dat Dolores O’Riordan op 46-jarige leeftijd onverwacht is overleden. De zangeres van The Cranberries brak in 1994 wereldwijd door met de hit Zombie en behoorde in de jaren ’90 tot de grotere rockbands van dat decennium. In totaal verkochten de Ieren veertig miljoen albums, waarvan ‘No Need To Argue’ uit […]

Geef een reactie