Jamo ververst Studio Series-lijn

Jamo S626

De Studie Series-lijn van Jamo heeft een nieuw tintje gekregen. De Deense luidsprekerfabrikant voegt drie vloerstaanders, een boekenplank-speaker en een centrale luidspreker met een fris design aan zijn portfolio toe.Jamo S628

De drie nieuwe vloerstaande speakers die Jamo heeft ontwikkeld, zijn de S 628, S 626 en S 526. Alle types zijn verkrijgbaar in de kleurstellingen white ash, black ash en dark apple. De S 628 is het vlaggenschip binnen de serie. Dit 3-weg model heeft een uitgangsvermogen van maximaal 240 watt en weegt ruim 25 kilo. De S 626 en S 526 zijn met een uitgangsvermogen van respectievelijk 210 en 180 watt iets minder krachtig.

Boekenplank- en centerspeaker

Voor surroundeffecten heeft de fabrikant ook de boekenplank-speaker S 622 en centrale speaker S 62 CEN ontwikkeld. Een verse subwoofer ontbreekt weliswaar, maar die is in de vloerstaanders van de S 628 en S 626 al geïntegreerd. Het Deense bedrijf heeft geen adviesprijzen bekendgemaakt.

Gerelateerde berichten

Marten Django

Chattelin demo Marten Django

NIEUWS – Het is wellicht niet het meest bekende merk in de hifi / high-end, maar het is wel mooi. Tenminste, volgens Chattelin. Peter Chattelin geeft op 8 september 2012 een demo met deze luidspreker die volgens hem behoorlijk het live-gevoel weet op te wekken. 

Geef een reactie