web analytics

Jamo ververst Studio Series-lijn

Jamo S626

De Studie Series-lijn van Jamo heeft een nieuw tintje gekregen. De Deense luidsprekerfabrikant voegt drie vloerstaanders, een boekenplank-speaker en een centrale luidspreker met een fris design aan zijn portfolio toe.Jamo S628

De drie nieuwe vloerstaande speakers die Jamo heeft ontwikkeld, zijn de S 628, S 626 en S 526. Alle types zijn verkrijgbaar in de kleurstellingen white ash, black ash en dark apple. De S 628 is het vlaggenschip binnen de serie. Dit 3-weg model heeft een uitgangsvermogen van maximaal 240 watt en weegt ruim 25 kilo. De S 626 en S 526 zijn met een uitgangsvermogen van respectievelijk 210 en 180 watt iets minder krachtig.

Boekenplank- en centerspeaker

Voor surroundeffecten heeft de fabrikant ook de boekenplank-speaker S 622 en centrale speaker S 62 CEN ontwikkeld. Een verse subwoofer ontbreekt weliswaar, maar die is in de vloerstaanders van de S 628 en S 626 al geïntegreerd. Het Deense bedrijf heeft geen adviesprijzen bekendgemaakt.

Gerelateerde berichten

Elac FS 407

Elac zet nieuwe 400-serie in de markt

NIEUWS – Jazeker, een nieuwe luidspreker van Elac. De nieuwe 400-serie staat – volgens Elac – voor Design en Functionaliteit. Uiteraard heeft de 400-serie ook de befaamde JET-tweeter meegekregen die zo kenmerkend is voor het merk. 

vibratiespeakers

Alles is een speaker!

NIEUWS – De CeBIT is in volle gang. Niet direct de beurs voor Alpha Audio – het is een it-gerelateerde beurs – maar soms zien we wel grappig nieuws voorbij komen. Bijvoorbeeld nieuws over een nieuw soort ‘speaker’. Nou ja: speaker. Meer een trilapparaat dat van oppervlakken een speaker maakt. 

Geef een reactie