web analytics

Jamo ververst Studio Series-lijn

Jamo S626

De Studie Series-lijn van Jamo heeft een nieuw tintje gekregen. De Deense luidsprekerfabrikant voegt drie vloerstaanders, een boekenplank-speaker en een centrale luidspreker met een fris design aan zijn portfolio toe.Jamo S628

De drie nieuwe vloerstaande speakers die Jamo heeft ontwikkeld, zijn de S 628, S 626 en S 526. Alle types zijn verkrijgbaar in de kleurstellingen white ash, black ash en dark apple. De S 628 is het vlaggenschip binnen de serie. Dit 3-weg model heeft een uitgangsvermogen van maximaal 240 watt en weegt ruim 25 kilo. De S 626 en S 526 zijn met een uitgangsvermogen van respectievelijk 210 en 180 watt iets minder krachtig.

Boekenplank- en centerspeaker

Voor surroundeffecten heeft de fabrikant ook de boekenplank-speaker S 622 en centrale speaker S 62 CEN ontwikkeld. Een verse subwoofer ontbreekt weliswaar, maar die is in de vloerstaanders van de S 628 en S 626 al geïntegreerd. Het Deense bedrijf heeft geen adviesprijzen bekendgemaakt.

Gerelateerde berichten

NuForce DDA-100 versterker

NIEUWS – Wat onder meer Lyngdorf en NAD kunnen, kunnen wij ook, moet NuForce gedacht hebben. De DDA-100 is een volledig digitale versterker die het digitale signaal direct versterkt en uitstuurt. Daardoor gaan talloze schakels die nodig zijn in een conventioneel systeem verloren… wat weer positief is voor de muzikaliteit.

Geef een reactie