web analytics

Hifigasten houdt streaming-workshop bij Overgauw

Hifigasten

Als u graag alles wilt weten over het streamen van muziek, kunt u op donderdag 12 december terecht bij Overgouw in Leiden. Webwinkel Hifigasten geeft namelijk een workshop over alles wat met UPnP, Lossless, a-synchroon en metadata te maken heeft.

HifigastenOnder de workshopnaam Streaming Audio voor instappers en prille gebruikers laat Hifigasten zien welke oplossingen er zijn om een mooi streaming audiosysteem op te tuigen. Hierbij is er veel aandacht voor de bediening en welke bestandsformaten het meest geschikt zijn om hoogwaardige deuntjes via het netwerk uit de luidsprekers te laten knallen. De workshop begint om 19:00 uur en neemt ongeveer 120 minuten in beslag. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij wanneer u geïnteresseerd bent. In dat geval stuurt u een e-mail naar [email protected] onder vermelding van Streaming Event Overgaauw. Toegang is overigens volledig gratis! Overgauw bevindt zich aan de Breestraat 146-148 te Leiden.

Gerelateerde berichten

VERNIEUWD! NAD C546BEE CD-speler

Met alle streaming-producten die momenteel op de markt verschijnen verwacht je het niet, maar NAD heeft de C545BEE CD-speler opnieuw uitgebracht. Er zijn qua specificaties diverse upgrades doorgevoerd, met als doel een toename in geluidskwaliteit en verbeterd bedieningsgemak. Dat heeft dus geleid tot de vernieuwde uitgave van de C546BEE CD-speler. Volgens NAD een nieuwe maatstaf.

2 reacties

Geef een reactie