Hifigasten houdt streaming-workshop bij Overgauw

Hifigasten

Als u graag alles wilt weten over het streamen van muziek, kunt u op donderdag 12 december terecht bij Overgouw in Leiden. Webwinkel Hifigasten geeft namelijk een workshop over alles wat met UPnP, Lossless, a-synchroon en metadata te maken heeft.

HifigastenOnder de workshopnaam Streaming Audio voor instappers en prille gebruikers laat Hifigasten zien welke oplossingen er zijn om een mooi streaming audiosysteem op te tuigen. Hierbij is er veel aandacht voor de bediening en welke bestandsformaten het meest geschikt zijn om hoogwaardige deuntjes via het netwerk uit de luidsprekers te laten knallen. De workshop begint om 19:00 uur en neemt ongeveer 120 minuten in beslag. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij wanneer u geïnteresseerd bent. In dat geval stuurt u een e-mail naar [email protected] onder vermelding van Streaming Event Overgaauw. Toegang is overigens volledig gratis! Overgauw bevindt zich aan de Breestraat 146-148 te Leiden.

Gerelateerde berichten

Teufel Definion 3

Teufel lanceert Definion 3

Wie de Definion 5 te groot of wellicht te duur vindt, kan terecht bij de kleinere versie: de Definion 3. Een wat slankere, kleinere versie van de ‘5’. Teufel heeft deze vandaag gelanceerd en koppelt er direct een leuke actie aan met een gratis stand en speakerkabel!

Teufel komt met Ultima 40 Mk2

NIEUWS – We gokken dat het dé klapper is van Teufel: de Ultima 40. Wij hebben de set getest en waren verbaasd over hoeveel luidspreker u krijgt voor dat geld. Nu heeft de Duitse luidsprekerbouwer de Mk2-versie die – volgens Teufel – nog meer muziek brengt voor het geld. 

2 reacties

Geef een reactie