web analytics

Harman Kardon en Qobuz werken samen

Qobuz

Qobuz geldt als een webdienst die muziek in hifi-kwaliteit aanbiedt. Klanten met een geschikt Harman Kardon BDS-audiosysteem zijn vanaf nu in staat om muziek in cd-kwaliteit te streamen.

QobuzQobuz heeft in zijn catalogus ongeveer vijftien miljoen nummers opgeslagen. Afhankelijk van welk abonnement u neemt, biedt de dienst de liedjes aan als mp3- (320 Kbit/s) en flac-bestanden (16-bits/44,1 kHz). Zeker met laatstgenoemde muziekbestand ligt de audiokwaliteit een stuk hoger vergeleken met Spotify en consorten, aangezien die voornamelijk mp3’tjes streamen.

Abonnement

Als u muziek in cd-kwaliteit via Qobuz in combinatie met uw Harman Kardon-apparatuur wilt streamen, is het wel nodig om een Qobuz Hifi-abonnement af te sluiten. Dat kost twintig euro per maand, waarbij u onbeperkt toegang hebt op uw pc, mobiele toestellen en hifi-apparatuur. Liefhebbers van klassieke muziek nemen eventueel een gereduceerd abonnement voor vijftien euro per maand. Leuk is dat er digitale cd-boekjes beschikbaar zijn. Wanneer u een Harman Kardon BDS-systeem aanschaft, krijgt u drie maanden gratis toegang tot de mp3-versie van Qobuz. De muziekbestanden zijn in dat geval via streaming in 320 Kbit/s beschikbaar. Deze aanbieding geldt tot 31 maart 2014.

 

 

 

Gerelateerde berichten

Daudio Dipool

Nieuw luidsprekermerk: Daudio

NIEUWS – Nederland is weer een nieuw merk rijker: Daudio. Daudio produceert dipool luidsprekers, versterkers, signaalprocessoren en een dac. Dat is nogal wat voor een bedrijf dat in 2012 is opgericht! 

Geef een reactie