Harman Kardon en Qobuz werken samen

Qobuz

Qobuz geldt als een webdienst die muziek in hifi-kwaliteit aanbiedt. Klanten met een geschikt Harman Kardon BDS-audiosysteem zijn vanaf nu in staat om muziek in cd-kwaliteit te streamen.

QobuzQobuz heeft in zijn catalogus ongeveer vijftien miljoen nummers opgeslagen. Afhankelijk van welk abonnement u neemt, biedt de dienst de liedjes aan als mp3- (320 Kbit/s) en flac-bestanden (16-bits/44,1 kHz). Zeker met laatstgenoemde muziekbestand ligt de audiokwaliteit een stuk hoger vergeleken met Spotify en consorten, aangezien die voornamelijk mp3’tjes streamen.

Abonnement

Als u muziek in cd-kwaliteit via Qobuz in combinatie met uw Harman Kardon-apparatuur wilt streamen, is het wel nodig om een Qobuz Hifi-abonnement af te sluiten. Dat kost twintig euro per maand, waarbij u onbeperkt toegang hebt op uw pc, mobiele toestellen en hifi-apparatuur. Liefhebbers van klassieke muziek nemen eventueel een gereduceerd abonnement voor vijftien euro per maand. Leuk is dat er digitale cd-boekjes beschikbaar zijn. Wanneer u een Harman Kardon BDS-systeem aanschaft, krijgt u drie maanden gratis toegang tot de mp3-versie van Qobuz. De muziekbestanden zijn in dat geval via streaming in 320 Kbit/s beschikbaar. Deze aanbieding geldt tot 31 maart 2014.

 

 

 

Gerelateerde berichten

daudio dipool speaker

High End Munchen 2015 Nieuws – daudio dipole

We waren blij verrast toen we daudio op de High End Munchen troffen. In een mooie kamer zelfs! De Hollandse Heren hebben een prima afgewerkte dipool luidspreker staan op basis van een AMT tweeter van Mundorf. De woofer ligt onderin en kan behoorlijk wat laag produceren hebben we gemerkt. Al met al een prachtig spelende […]

Geef een reactie