web analytics

Fijne feestdagen!

new_year_holidays_2014

Via deze weg wil Alpha Audio al zijn lezers geweldige feestdagen wensen. Alpha Audio heeft weer een fantastisch jaar achter de rug. Een jaar vol prachtige tests, interessante gesprekken met lezers, fabrikanten en een jaar vol groei. We mogen dus met trots terugkijken op 2013!

new_year_holidays_2014Net als u gaat het team achter Alpha Audio de komende dagen het even rustig aan doen. Het is een tijd van samenzijn, genieten van familie, warmte en hopelijk prachtige muziek. Omdat we de komende dagen even de computer, tablet en smartphone aan de kant schuiven (wellicht komt er stiekem toch nog een testje online :-)), wensen we u alvast prachtige, gezellige dagen toe!

We gaan niet op de zaken vooruit lopen, maar we beloven u in 2014 nog meer nieuws, tests, achtergrondverhalen en workshops te bieden! En we hebben nog een leuke verrassing voor u begin volgend jaar…!

Vriendelijke groet,

Het Alpha Team

Gerelateerde berichten

Sonos PLAY:3

Compact streamen met de Sonos PLAY:3

Sonos heeft een nieuwe compacte alles-in-één-speler aan het assortiment toegevoegd; de Sonos PLAY:3. Beduidend kleiner van stuk dan de oorspronkelijke PLAY:5. Het getal in de type-aanduiding verwijst logischerwijs naar het aantal drivers.

2 reacties

Geef een reactie