web analytics

Fijne feestdagen!

new_year_holidays_2014

Via deze weg wil Alpha Audio al zijn lezers geweldige feestdagen wensen. Alpha Audio heeft weer een fantastisch jaar achter de rug. Een jaar vol prachtige tests, interessante gesprekken met lezers, fabrikanten en een jaar vol groei. We mogen dus met trots terugkijken op 2013!

new_year_holidays_2014Net als u gaat het team achter Alpha Audio de komende dagen het even rustig aan doen. Het is een tijd van samenzijn, genieten van familie, warmte en hopelijk prachtige muziek. Omdat we de komende dagen even de computer, tablet en smartphone aan de kant schuiven (wellicht komt er stiekem toch nog een testje online :-)), wensen we u alvast prachtige, gezellige dagen toe!

We gaan niet op de zaken vooruit lopen, maar we beloven u in 2014 nog meer nieuws, tests, achtergrondverhalen en workshops te bieden! En we hebben nog een leuke verrassing voor u begin volgend jaar…!

Vriendelijke groet,

Het Alpha Team

Gerelateerde berichten

Martin logan Neolith

Alpha Cost is no object Show 2016

Altijd leuk: naar een ‘dikke set’ luisteren. Zeker als het ook nog om een gloednieuw model gaat. Alpha High End in Antwerpen heeft jaarlijks een ‘cost is no object’ show waarbij zo’n beetje alles uit de kast getrokken wordt. Deze is de show op 23 en 24 januari 2016. 

2 reacties

Geef een reactie