web analytics

Fijne feestdagen!

new_year_holidays_2014

Via deze weg wil Alpha Audio al zijn lezers geweldige feestdagen wensen. Alpha Audio heeft weer een fantastisch jaar achter de rug. Een jaar vol prachtige tests, interessante gesprekken met lezers, fabrikanten en een jaar vol groei. We mogen dus met trots terugkijken op 2013!

new_year_holidays_2014Net als u gaat het team achter Alpha Audio de komende dagen het even rustig aan doen. Het is een tijd van samenzijn, genieten van familie, warmte en hopelijk prachtige muziek. Omdat we de komende dagen even de computer, tablet en smartphone aan de kant schuiven (wellicht komt er stiekem toch nog een testje online :-)), wensen we u alvast prachtige, gezellige dagen toe!

We gaan niet op de zaken vooruit lopen, maar we beloven u in 2014 nog meer nieuws, tests, achtergrondverhalen en workshops te bieden! En we hebben nog een leuke verrassing voor u begin volgend jaar…!

Vriendelijke groet,

Het Alpha Team

Gerelateerde berichten

HIGH END® 2012

Audio-Life en X-fi tijdens de Munich High-End 2012

NIEUWS – Tijdens de meest populaire High-End audio show van Europa – 3 t/m 6 mei – zullen Audio-Life en X-fi op 4 en 5 mei aanwezig zijn om 3 merken te vertegenwoordigen: Alpha Design Labs (ADL), G.I.P. Laboratory en Ocean Way. Remko van der Zwaag en Caspar Bunge wisten Alpha Audio daarover alvast het […]

2 reacties

Geef een reactie