web analytics

Distributeur BMB Electronics op ISE 2014

ISE 2014

Net als voorgaande jaren is BMB Electronics op alle beursdagen aanwezig van de ISE 2014. De vakbeurs vindt van dinsdag 4 tot en met 6 februari plaats in de RAI te Amsterdam.

AminaBMB zal tijdens de ISE 2014 (Integrated Systems Europe) verschillende nieuwe producten demonstreren. Opvallend is de aanwezigheid van twee verse merken, namelijk Zektor en Five-Motion. Zektor is een fabrikant op het gebied van A/V HD Switches en Extenders, terwijl Five-Motion zich bezighoudt met beeldschermcommunicatie.

Nieuwe producten

BMB Electronics geeft live-demonstraties van allerlei interessante hifi-producten. Zo is luidsprekerspecialist Amina aanwezig om hun ‘onzichtbare’ speakers te promoten. Bijzonder is dat deze luidsprekers in de muur zijn geïntegreerd. Verder presenteert de distributeur verse HDMI-splitters van Ebode en verschillende buitenspeakers van Terra. BMB Electronics is te vinden vooraan Hal 1 bij de stands 1-P18, 1-P19, 1Q14 en 1-Q20.

Gerelateerde berichten

Spotify groeit en breidt functionaliteit uit

Online muziekaanbieder Spotify groeit met betrekking tot de gebruikersaantallen gestaag verder. Zo zijn er momenteel op maandbasis al meer dan 20 miljoen gebruikers, waarvan een kwart betaalt voor de dienst. Tevens hebben ze bekend gemaakt functionaliteit toe te voegen die het ontdekken van nieuwe muziek eenvoudiger moet maken. Populair De cijfers en de snelheid waarmee […]

Geef een reactie