Distributeur BMB Electronics op ISE 2014

ISE 2014

Net als voorgaande jaren is BMB Electronics op alle beursdagen aanwezig van de ISE 2014. De vakbeurs vindt van dinsdag 4 tot en met 6 februari plaats in de RAI te Amsterdam.

AminaBMB zal tijdens de ISE 2014 (Integrated Systems Europe) verschillende nieuwe producten demonstreren. Opvallend is de aanwezigheid van twee verse merken, namelijk Zektor en Five-Motion. Zektor is een fabrikant op het gebied van A/V HD Switches en Extenders, terwijl Five-Motion zich bezighoudt met beeldschermcommunicatie.

Nieuwe producten

BMB Electronics geeft live-demonstraties van allerlei interessante hifi-producten. Zo is luidsprekerspecialist Amina aanwezig om hun ‘onzichtbare’ speakers te promoten. Bijzonder is dat deze luidsprekers in de muur zijn geïntegreerd. Verder presenteert de distributeur verse HDMI-splitters van Ebode en verschillende buitenspeakers van Terra. BMB Electronics is te vinden vooraan Hal 1 bij de stands 1-P18, 1-P19, 1Q14 en 1-Q20.

Gerelateerde berichten

Alpha-feest

Alpha Audio PrijzenFest

Alpha Audio heeft onlangs een stevige restyle gehad. En we hebben prachtige plannen liggen voor 2016… bijna ‘ready to go’ zullen we maar zeggen! Maar we willen u graag nu al in de watten leggen. Want mede dankzij u zijn we zover gekomen! Hartelijk dank daarvoor! Om u te bedanken hebben we samen met onze partners een […]

Geef een reactie