web analytics

AudioAanZee houdt op 27 december eindejaarsshow

Audio Aan Zee

Woont u in de kop van Noord-Holland en hebt u na de kerstdagen niets te doen? Geen zorgen, want AudioAanZee houdt op vrijdag 27 december een eindejaarsshow.

Audio Aan ZeeBezoekers zijn van van 13.00 tot 17.00 uur welkom bij AudioAanZee. Er zullen doorlopend demonstraties te zien zijn. U kunt hiervan genieten onder het genot van een hapje en drankje. Welke apparatuur de winkel gaat showen, is niet precies duidelijk. De dealer verkoopt onder meer producten van Tannoy, Van den Hul, NAD, Creek, Leema Acoustics, Blumenhofer en Monitor Audio. AudioAanZee ligt aan de Achterbinnenhaven 110 te Den Helder. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via een online formulier, al is dat niet verplicht.

Gerelateerde berichten

i-Box onthult met Trax nieuwe bluetooth-speaker

De Britse audiofabrikant i-Box is dit jaar lekker bezig, want met de Trax presenteert het bedrijf dit jaar zijn derde bluetooth-speaker op rij. Net als bij de eerder uitgebrachte producten, is ook dit exemplaar uitgerust met een opvallend design. De asymmetrisch vormgegeven Trax heeft aan de zij- en bovenkant een geribbeld oppervlak, waardoor het net lijkt of er een […]

Geef een reactie