AudioAanZee houdt op 27 december eindejaarsshow

Audio Aan Zee

Woont u in de kop van Noord-Holland en hebt u na de kerstdagen niets te doen? Geen zorgen, want AudioAanZee houdt op vrijdag 27 december een eindejaarsshow.

Audio Aan ZeeBezoekers zijn van van 13.00 tot 17.00 uur welkom bij AudioAanZee. Er zullen doorlopend demonstraties te zien zijn. U kunt hiervan genieten onder het genot van een hapje en drankje. Welke apparatuur de winkel gaat showen, is niet precies duidelijk. De dealer verkoopt onder meer producten van Tannoy, Van den Hul, NAD, Creek, Leema Acoustics, Blumenhofer en Monitor Audio. AudioAanZee ligt aan de Achterbinnenhaven 110 te Den Helder. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via een online formulier, al is dat niet verplicht.

Gerelateerde berichten

Miles Kane

Lowlands: van Miles Kane tot Editors

De laatste namen van muziekfestival Lowlands zijn bekend. Onder meer britrocker Miles Kane, de Spaans-Engelse Alternative Dance band Crystal Fighters, het internationale symfonieorkest The World Orchestra en de Britse alternatieve rockband The 1975 maken de line-up compleet.

Geef een reactie