27 en 28 december oliebollenfeest bij It Harkstee

PCM Fact12 (2)

Na de kerstdagen houdt de Friese hifi-winkel It Harkstee een oliebollenfeest. Uiteraard gaat het niet werkelijk om de oliebollen, want demonstraties met apparatuur van PMC en Naim staan op de agenda.

PCM Fact12Naast het feit dat de oliebollen er zijn om dit jaar waardig af te sluiten, valt er nog iets te vieren bij It Harkstee. Het bedrijf is namelijk wederom uitgeroepen tot beste hifizaak van Friesland. Samen met importeur StageAcoustics organiseren de winkelmedewerkers een luistersessie. De line-up bestaat onder meer uit de PMC Fact 12. Deze forse vloerstaanders zijn eerder dit jaar op de markt gebracht. De NAP 300 van Naim Audio zal de speakers aansturen. Muziekwinkel Nutters Audio is met verschillende lp’s en cd’s aanwezig om bezoekers te trakteren op aansprekende deuntjes. De demonstratie is op vrijdag van 13:00 tot 21:00 en op zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur. It Harkstee is gelegen aan de Bjirkewei 11 te Twijzelerheide.

Geef een antwoord