web analytics

Virtuele tour en demoweek voor Tune Inn

Tune Inn

Op de website van Tune Inn nemen geïnteresseerden een kijkje in de winkel. Potentiële klanten die een eindje verderop wonen, verkennen op die manier alvast de hifizaak. Daarnaast is er nog meer nieuws, want de Alkmaarse winkel houdt van 19 t/m 23 november een demoweek over streaming audio.

Tune InnDe virtuele tour is een leuke methode om de winkel te verkennen. Door met de muis te slepen, kijkt u eenvoudig in het rond. U ziet onder meer hoe de luisterruimte is ingericht en welke producten er in het schap staan. Houd er wel rekening mee dat Tune Inn de foto’s niet bijwerkt, dus mogelijk is er tijdens een fysiek bezoek andere geluidsapparatuur beschikbaar. Tune Inn showt aan de hand van demonstraties regelmatig nieuwe hifiproducten. Zo zijn er van 19 t/m 23 november demo’s te zien van apparaten die overweg kunnen met streaming audio. De speciaalzaak is in de binnenstad van Alkmaar gehuisvest aan de Laat 29a.

Gerelateerde berichten

Marantz nieuwe line-up

D&M Conferentie 2017 – Transparant Unity

Het sleutelwoord van dit jaar bij de D&M conferentie – of eigenlijk Sound United – is duidelijk: helderheid. Een fusie – of overname – vereist natuurlijk uitleg. En dat is gedaan tijdens de presentatie van Kevin Duffy; CEO van Sound United. De nieuwe koers houdt de merken van D&M in ere. Polk, Definitive Technology en […]

Geef een reactie