web analytics

View Quest lanceert twee nieuwe designradio’s

Hepburn

Het Britse merk View Quest heeft de draagbare radio’s Hepburn en Bardot aangekondigd. Beide apparaten zijn compatibel met DAB+ en bluetooth. Daarnaast is er een usb-poort aanwezig voor het opladen van mobiele apparatuur.

Hepburn De Hepburn is per direct verkrijgbaar in een zwarte, witte of felrode kleurstelling. In de Apple Store is het apparaat te koop voor een bedrag van 179,95 euro. De Bardot beschikt over een zwarte kleur en heeft het uiterlijk van een kleine draagtas. Dit apparaat is vanaf december beschikbaar voor een prijs van ongeveer 150 pond. Bij beide radio’s zitten de bedieningsknoppen aan de bovenkant. Verder kunnen bezitters van een iOS- of Android-apparaat een speciale afstandsbediening-app downloaden. Naast bluetooth is het ook mogelijk om via een 3,5mm-ingang geluidsapparatuur te koppelen aan de View Quest-radio’s. De fabrikant claimt dat de BardotHepburn en Bardot op een volle accu maar liefst 25 uur muziek kunnen afspelen.

Gerelateerde berichten

Volledig nieuwe Bluesound-lijn aangekondigd

Eerder deze week las u op Audio Alpha al een voorproefje over de nieuwe Bluesound-lijn. De Canadese fabrikant heeft nu de definitieve details van de Node 2, Pulse Mini, Vault 2 en PowerNode 2 wereldkundig gemaakt. De producten zijn vanaf september beschikbaar.

Geef een reactie