web analytics

Video Teufel Definion 5

Teufel Definion 5

VIDEO – We hebben al eerder een introductievideo van de Teufel Definion 5 online gezet. Tijdens de introductie hebben we ook kort kunnen luisteren, maar dat is in een onbekende ruimte én op een onbekend systeem. Nu hebben we de set rustig in onze eigen woonkamer en dat geeft ook gelegenheid om de Definion 5 even rustig te bespreken. Kijkt u mee!

Bekijk hieronder de video

Specificaties Teufel Definion 5

  • Principe: 3-weg, gesloten systeem.
  • Kastinhoud: 45 liter
  • Tweeter: 25mm softdome
  • Middentoner: 105 mm, aluminium / kevlar
  • Woofers: 130 mm, aluminium / papier
  • Bereik: 42 Hz – 22.000 Hz
  • Gevoeligheid: 85 dB
  • Aanbevolen vermogen: minimaal 50 watt.
  • Gewicht: 30 KG.

Prijs: 2799 euro.

Gerelateerde berichten

AMI Musik DS5

Video AMI Musik DS5

VIDEO – We hebben van importeur Sonority Audio de AMI Musik DS5 gekregen ter test. Dit kan een interessante dac zij voor wie graag zijn pc wil omtoveren tot een muzikaal centrum. De DS5 kan zowel PCM als DSD aan en beschikt over een lijnuitgang, hoofdtelefoonuitgang en natuurlijk een volumeregeling. We leggen de Musik DS5 alvast […]

NAD D3020

Video NAD D3020

VIDEO – Wat mag u verwachten voor ? 499? Op audiogebied dan… Nou, volgens NAD heel wat, want de D3020 is een zeer compleet apparaat dat beschikt over een dac met vier digitale ingangen (waaronder usb), een analoge input, een hoofdtelefoonversterker én een degelijke klasse-D eindversterker. Wij gaan nog uitgebreid testen, maar hier alvast een […]

Geef een reactie