Video Teufel Definion 5

Teufel Definion 5

VIDEO – We hebben al eerder een introductievideo van de Teufel Definion 5 online gezet. Tijdens de introductie hebben we ook kort kunnen luisteren, maar dat is in een onbekende ruimte én op een onbekend systeem. Nu hebben we de set rustig in onze eigen woonkamer en dat geeft ook gelegenheid om de Definion 5 even rustig te bespreken. Kijkt u mee!

Bekijk hieronder de video

Specificaties Teufel Definion 5

  • Principe: 3-weg, gesloten systeem.
  • Kastinhoud: 45 liter
  • Tweeter: 25mm softdome
  • Middentoner: 105 mm, aluminium / kevlar
  • Woofers: 130 mm, aluminium / papier
  • Bereik: 42 Hz – 22.000 Hz
  • Gevoeligheid: 85 dB
  • Aanbevolen vermogen: minimaal 50 watt.
  • Gewicht: 30 KG.

Prijs: 2799 euro.

Gerelateerde berichten

Bowers & Wilkins lanceert CM10

De CM10 is het nieuwe vlaggenschip uit de CM Serie. Hij is voorzien van een geheel nieuw ontworpen tweeter-on-top, een ontkoppelde FST midrange en drie bass-drivers voor adembenemende prestaties die een nieuw hoogtepunt in de CM Serie vertegenwoordigen. De speaker is verkrijgbaar in vier fraaie kleuren.

Geef een reactie