Video NAD D3020

NAD D3020

VIDEO – Wat mag u verwachten voor ? 499? Op audiogebied dan… Nou, volgens NAD heel wat, want de D3020 is een zeer compleet apparaat dat beschikt over een dac met vier digitale ingangen (waaronder usb), een analoge input, een hoofdtelefoonversterker én een degelijke klasse-D eindversterker. Wij gaan nog uitgebreid testen, maar hier alvast een blik op deze nieuweling van NAD. 

Bekijk hieronder de video van de NAD D3020

Specificaties NAD D3020

Aantal ingangen: 4 x digitaal, 2 x analoog (minijack en cinch)
Soort ingangen: optisch, coaxiaal, usb, cinch, minijack / optisch via minijack.
Draadloos: bluetooth met Apt-X
Vermogen: 2 x 30 watt in 4 of 8 ohm.
Extra: subwoofer-uitgang en hoofdtelefoon-uitgang
Prijs: ? 499

Gerelateerde berichten

NuForce komt met HAP-100

NIEUWS – NuForce staat bekend om betaalbare (usb) d/a-converters, versterkers (ook voor pc) en hoofdtelefoonversterkers. Nu komt het relatief jonge bedrijf uit California met een nieuwe hoofdtelefoonversterker: de HAP-100. Een volledig klasse-A product met technologie uit de P-20 voorversterker.

Audioengine D1 usb dac voorzijde

Video Audioengine D1 usb dac

VIDEO – We hebben van hifi123 een tweetal producten binnen gekregen: de Audioengine D1 dac en een wireless audio transmitter. De D1 dac is een heerlijk klein dacje van 150 euro. De draadloze audio transmitter – de Audioengine W3 – is een klein, eenvoudig kitje om draadloos audio te versturen. Wij bekijken ze alvast in een […]

4 reacties

 1. Hallo,

  Ik wil je graag vragen hoe goed deze versterker het doet met speakers zoals:
  -Q Acoustics Concept 20
  -Q Acoustics 2020i
  -KEF LS50
  En als je me daar niet mee kan helpen of je me dan kunt vertellen met welke speakers je deze versterker geprobeert hebt en hoe dat klonk

 2. schroef het apparaat eens open, ik zie ook graag altijd de binnenkant.Er zijn als ik het goed begrijp verschillende digitale ingangen maar ik vindt het altijd jammer dat je maar 1 coax aansluiting hebt en het volgende apparaat optisch moet aansluiten.

Geef een reactie