Streaming4Home demonstreert Wadia Intuition 01

Hifi-winkel Streaming4Home uit Kamerik verkoopt vanaf 13 november de Wadia Intuition 01. Geïnteresseerden kunnen de mogelijkheden van deze stijlvolle dac met eindversterker zelf ervaren tijdens een luistermiddag op 30 november.

WadiaWe hebben op Alpha Audio al eerder aandacht besteed aan deze opvallende verschijning. Meer details over dit product van Wadia leest u hier. Hoewel het apparaat dus al een halfjaar op de markt is in Nederland, heeft Streaming4Home het apparaat nu ook toegevoegd aan zijn assortiment. Volgens de winkel sluit de versterker naadloos aan bij de eigen samengestelde muziekservers of de Aria Musicserver van Digibit.

Luistermiddag

Streaming4Home houdt op 30 november een luistermiddag zodat bezoekers deze ‘versterker van de toekomst’ kunnen bewonderen. Hiervoor gebruikt de hifizaak eigen muziekservers en luidsprekers van Revel (F208). Streaming4Home benadrukt op zijn website dat de winkel op deze dag een ‘fantastisch aanbod’ in petto heeft om de Wadia Intuition 01 in combinatie met een bijpassende muziekserver aan te schaffen. Er zijn echter geen prijzen bekendgemaakt. Bezoekers zijn op zaterdag 30 november tussen 13:00 en 16:00 welkom om de luistermiddag bij te wonen. De winkel is gelegen aan de Hallehuis 1 in Kamerik.

Gerelateerde berichten

Focal Sopra 2

High End Munchen 2015 Nieuws – Focal Sopra

Focal begint zijn nieuwe line-up aardig voor elkaar te krijgen. De Aria-serie is compleet en er is natuurlijk de prachtige Electra en Utopia. Maar wat staat daar tussen? Nou… de nieuwe Sopra. Een luidspreker met eigenschappen van de Utopia én wat nieuws. Denk aan een vernuftig tweeter-ontwerp en een nieuwe middentoner. 

Geef een reactie