web analytics

StashHead presenteert originele hoofdtelefoonhouder

StashHead

Het is zonde om uw duurbetaalde koptelefoon ergens in een laatje weg te werken. StashHead brengt daar verandering in, want met deze fraaie hoofdtelefoonhouder geeft u het luisterapparaat een mooi plekje in de woonkamer.StashHead Box

De universele StashHead-hoofdtelefoonhouder is eigenlijk niets meer dan een beeldje van doorzichtig polycarbonaat waarin een ‘en profil’-gezicht is verwerkt. De vormgevers hebben het bekende glazen hoofd van weleer daarmee in een modern jasje gestoken. Het gedeelte waar de oorbeschermers van de koptelefoon het beeldje raken, is gemaakt van kunststof. U hebt hierbij keuze uit de kleuren blauw, roze, oranje, groen, zwart en wit.

Ophangen of neerzetten

Het StashHead-beeldje heeft een witte of zwarte voet waarmee u de koptelefoon bijvoorbeeld kwijt kunt op een audiomeubel. StashHeadDaarnaast is het ook mogelijk om de standaard aan een wand te bevestigen met twee schroefjes. StashHead is ontwikkeld door diverse vormgevers, marketeers en muziek-liefhebbers uit de regio Eindhoven. Zij kwamen op het idee om een universele hoofdtelefoonhouder op de markt te brengen, omdat ze in hun omgeving overal koptelefoons zagen rondslingeren. Met de StashHead creëren zij een sierlijke mogelijkheid om het luisterapparaat zorgvuldig te bewaren op een zichtbare plaats. Het product heeft een adviesprijs van 35 euro.

Gerelateerde berichten

i-Box onthult met Trax nieuwe bluetooth-speaker

De Britse audiofabrikant i-Box is dit jaar lekker bezig, want met de Trax presenteert het bedrijf dit jaar zijn derde bluetooth-speaker op rij. Net als bij de eerder uitgebrachte producten, is ook dit exemplaar uitgerust met een opvallend design. De asymmetrisch vormgegeven Trax heeft aan de zij- en bovenkant een geribbeld oppervlak, waardoor het net lijkt of er een […]

Free Record Shop

Free Record Shop wordt outlet store

De filialen van Free Record Shop die nog over zijn, zien er akelig kaal uit. Nieuwe muziek is nauwelijks nog aanwezig, waardoor het aanbod cd’s momenteel wel erg beperkt is. De entertainmentwinkel laat vandaag in een persbericht weten dat het muziek-aanbod in de komende periode wordt opgeschroefd, al zullen de overgebleven vestigingen zich vooral richten […]

Geef een reactie