web analytics

StashHead presenteert originele hoofdtelefoonhouder

StashHead

Het is zonde om uw duurbetaalde koptelefoon ergens in een laatje weg te werken. StashHead brengt daar verandering in, want met deze fraaie hoofdtelefoonhouder geeft u het luisterapparaat een mooi plekje in de woonkamer.StashHead Box

De universele StashHead-hoofdtelefoonhouder is eigenlijk niets meer dan een beeldje van doorzichtig polycarbonaat waarin een ‘en profil’-gezicht is verwerkt. De vormgevers hebben het bekende glazen hoofd van weleer daarmee in een modern jasje gestoken. Het gedeelte waar de oorbeschermers van de koptelefoon het beeldje raken, is gemaakt van kunststof. U hebt hierbij keuze uit de kleuren blauw, roze, oranje, groen, zwart en wit.

Ophangen of neerzetten

Het StashHead-beeldje heeft een witte of zwarte voet waarmee u de koptelefoon bijvoorbeeld kwijt kunt op een audiomeubel. StashHeadDaarnaast is het ook mogelijk om de standaard aan een wand te bevestigen met twee schroefjes. StashHead is ontwikkeld door diverse vormgevers, marketeers en muziek-liefhebbers uit de regio Eindhoven. Zij kwamen op het idee om een universele hoofdtelefoonhouder op de markt te brengen, omdat ze in hun omgeving overal koptelefoons zagen rondslingeren. Met de StashHead creëren zij een sierlijke mogelijkheid om het luisterapparaat zorgvuldig te bewaren op een zichtbare plaats. Het product heeft een adviesprijs van 35 euro.

Gerelateerde berichten

Loewe Speaker 2go

Loewe gaat mobiel: Speaker 2go

NIEUWS – Bose, Libratone, jBL… en nu dus ook Loewe. Mobiele speakers zijn ideaal voor in de tuin, onderweg en bijvoorbeeld in het vakantiehuisje of tent. Dat realiseert Loewe zich ook. Vandaar dat het de Speaker 2go nét voor de vakantie uitbrengt. 

Geef een reactie