Roth kondigt Sub Zero II soundbar aan

Roth Sub Zero II

Vanaf eind november is de nieuwe Roth Sub Zero II soundbar beschikbaar. Vergeleken met de vorige editie bevat het apparaat bluetooth en is er extra aandacht voor bass. 

Roth Sub Zero IIMet deze nieuwe soundbar is het volgens Roth mogelijk om het televisiegeluid naar een hoger niveau te tillen. Via analoge aansluitingen en een optische ingang lukt het om bronnen aan het apparaat te koppelen. Verder is er bluetooth beschikbaar, zodat de soundbar eenvoudig muziek afkomstig van mobiele apparatuur afspeelt. Net zoals andere soundbars is ook dit exemplaar voorzien van een langwerpige vormgeving. De voorkant heeft in het midden een bescheiden display waaronder enkele bedieningstoetsen zijn geïntegreerd. Verder levert Roth een kleine afstandsbediening mee.

Onder de motorkap

Roth Sub Zero IIDe Roth Sub Zero II is uitgerust met twee passieve ultra-bass drivers en evenzoveel normale bass-drivers. Volgens de Britse fabrikant is om die reden een losse subwoofer overbodig. Verder staan er ook twee normale drivers paraat met een totaal uitgangsvermogen van 60 watt. Roth claimt dat er gedetailleerd geluid mogelijk is dankzij de ‘MA DSP sound processing’-technologie. Gebruikers kiezen zelf of ze de Roth Sub Zero II neerzetten of ophangen. De verkoopprijs is ongeveer 150 pond.

Gerelateerde berichten

winkelwagentje webwinkel

Omzet webwinkels groeit met ruim 8%

De omzet van de online shopping-markt is in de eerste zes maanden van 2013 gestegen naar ? 5 miljard. Dat is een stijging van ruim 8% ten opzichte van dezelfde periode in 2012. Ondanks de aanhoudende recessie en een lage koopbereidheid bij consumenten blijft de online markt groeien, hoewel de groei iets afvlakt vergeleken met […]

Geef een reactie