web analytics

Nieuwe afdeling met hi-res audio op CES 2014

CES 2015

High-end hifi-apparatuur is hot! Om die reden is er op CES 2014 een aparte afdeling gereserveerd voor hi-res audio. De beroemde elektronicabeurs vindt van 7 t/m 10 januari plaats in Las Vegas.

CES 2014Vanwege de snelle ontwikkelingen en de groeiende markt is er op CES 2014 extra aandacht voor hifi-apparatuur en kwaliteitsaudio in het hoogste segment. De organisatie bouwt namelijk een aparte techzone die de titel ‘Hi-Res Audio Experience’ met zich meedraagt. Verschillende fabrikanten presenteren hier relevante producten, waarbij bezoekers ook de gelegenheid krijgen om de apparatuur te beluisteren. Onder meer de bedrijven Mytek Digital, Native DSD, Sony en Blue Coast Music geven acte de présence. In de ‘Hi-Res Audio Experience’ zijn tijdens de beursdagen verschillende presentaties te zien van belangrijke personen uit de branche.

Gerelateerde berichten

spotify

‘Apple roept platenmaatschappijen op tot Spotify-boycot’

Met de gratis versie van Spotify is het mogelijk om onbeperkt naar muziek te luisteren. Volgens The Verge roept Apple platenmaatschappijen op om daar niet mee akkoord te gaan. Volgens anonieme bronnen probeert het Amerikaanse bedrijf op deze manier meer klanten te werven voor zijn eigen muziekdienst Beats Music.

Geef een reactie