Bowers & Wilkins-demonstraties bij HOBO hifi

Daimond 800

In twee vestigingen van HOBO hifi geeft Bowers & Wilkins een demonstratie. In Den Haag en Arnhem laat de Britse audiospecialist binnenkort hun mooiste producten zien en vooral horen.Daimond 800

Onder meer de bekende 800 Daimond-serie komt aan bod tijdens de demonstraties. Verder passeren ook AirPlay-muzieksystemen de revue, waarbij het mogelijk is om muziek afkomstig van een iPhone, iPad of iPod te streamen. Er is tevens aandacht voor inbouwluidsprekers.

Gewijzigde datum

HOBO hifi kondigde de Bowers & Wilkins-demonstraties al een tijdje geleden aan, waarbij de hifi-show in Den Haag op 30 november zou plaatsvinden. Deze datum is nu verschoven naar zondag 22 december. De presentaties beginnen om 13:00 en 15:00 uur. De datum voor HOBO Arnhem blijft ongewijzigd, namelijk zaterdag 7 december. De presentaties beginnen dan om 11:00, 13:00 en 15:00 uur. Voor een hapje en drankje is gezorgd!

Gerelateerde berichten

Sonos implementeert Spotify

IFA-NIEUWS – Sonos kennen we natuurlijk al. Het is een degelijk streaming systeem voor audio. Wat echter voor de Nederlanders nog ontbrak is een degelijke streaming service op basis van een abonnement. Rhapsody kon al, maar mag dus niet in Nederland. Spotify wél… en dat is nu toegevoegd.

Bowers 700- en 800-series Event bij Remkes en AudioXperience

Al bijna 1 jaar werken Remkes beeld & geluid en AudioXperience intensief samen, waarbij gezamenlijke expertises gedeeld  worden om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Sindsdien vindt u de B&W 800-Serie exclusief bij AudioXperience en de splinternieuwe B&W 700- Serie bij Remkes beeld en geluid.

Geef een reactie