web analytics

Bowers & Wilkins-demonstraties bij HOBO hifi

Daimond 800

In twee vestigingen van HOBO hifi geeft Bowers & Wilkins een demonstratie. In Den Haag en Arnhem laat de Britse audiospecialist binnenkort hun mooiste producten zien en vooral horen.Daimond 800

Onder meer de bekende 800 Daimond-serie komt aan bod tijdens de demonstraties. Verder passeren ook AirPlay-muzieksystemen de revue, waarbij het mogelijk is om muziek afkomstig van een iPhone, iPad of iPod te streamen. Er is tevens aandacht voor inbouwluidsprekers.

Gewijzigde datum

HOBO hifi kondigde de Bowers & Wilkins-demonstraties al een tijdje geleden aan, waarbij de hifi-show in Den Haag op 30 november zou plaatsvinden. Deze datum is nu verschoven naar zondag 22 december. De presentaties beginnen om 13:00 en 15:00 uur. De datum voor HOBO Arnhem blijft ongewijzigd, namelijk zaterdag 7 december. De presentaties beginnen dan om 11:00, 13:00 en 15:00 uur. Voor een hapje en drankje is gezorgd!

Gerelateerde berichten

Mini beurs bij Sound Gallery Groningen

Sound Gallery in Groningen houdt op 19 maart een mini beurs. Daarbij staat het gehele assortiment lekker te spelen. Onder meer ook de nieuwe producten uit de stal van Audiac. Denk aan Sonus Faber Olympica en de nieuwe Wadia M330 streamer/server.  

Geef een reactie