web analytics

Bespreking NAD Viso HP50

NAD Viso HP50

VIDEO – We bekijken de gloednieuwe NAD HP50 over-ear hoofdtelefoon. Een model van 299 euro met heerlijk zachte kussens, mooi aluminium en een mild klankkarakter. We gaan als bonus ook even in op hoe we testen en laten zien hoe we metingen verrichten!

Bekijk de video van de NAD Viso HP50

Specificaties NAD Viso HP50

Type hoofdtelefoon: over-ear
Bereik: 20 Hz – 20 kHz +/- 1,5 dB / -3 dB @ 15 kHz
Vervorming: THD: 0,25%
Vermogensdissipatie: 30 mW maximaal
Weerstand: 32 Ohm
Bekabeling:  zonder en met afstandsbediening
Draagtas: Ja, reistas meegeleverd
Prijs: ? 299

Gerelateerde berichten

Nieuwe Monster hoofdtelefoon – Beats Wireless

NIEUWS – Jep… er is er weer één: een nieuwe Beats by Dr Dre. De Beats Wireless. In leuk wit en zwart met rode accenten natuurlijk. Het voornaamste verschil is dat deze met bluetooth te koppelen is, zodat er in vrijheid geluisterd kan worden, aldus het persbericht. Prijs: 279,95.

Video Harman Kardon SB 30 Soundbar

VIDEO – We bekijken vandaag de Harman Kardon SB 30 soundbar. Een tweedelig pakket dat bestaat uit – uiteraard – een soundbar en een subwoofer. De laatste is draadloos. Handig! Al moet je natuurlijk wel een stekker in het stopcontact doen.

Geef een reactie