web analytics

Bespreking NAD Viso HP50

NAD Viso HP50

VIDEO – We bekijken de gloednieuwe NAD HP50 over-ear hoofdtelefoon. Een model van 299 euro met heerlijk zachte kussens, mooi aluminium en een mild klankkarakter. We gaan als bonus ook even in op hoe we testen en laten zien hoe we metingen verrichten!

Bekijk de video van de NAD Viso HP50

Specificaties NAD Viso HP50

Type hoofdtelefoon: over-ear
Bereik: 20 Hz – 20 kHz +/- 1,5 dB / -3 dB @ 15 kHz
Vervorming: THD: 0,25%
Vermogensdissipatie: 30 mW maximaal
Weerstand: 32 Ohm
Bekabeling:  zonder en met afstandsbediening
Draagtas: Ja, reistas meegeleverd
Prijs: ? 299

Gerelateerde berichten

Bowers Wilkins PM1

Video Bowers & Wilkins PM1

VIDEO – Wij hebben de Bowers & Wilkins PM1 ter test. Een hoge segment bookshelf van het Britse B&W. Ze zijn er trots op… met name op de gloednieuwe carbon braced tweeter. Deze moet echt revolutionair zijn. Wij leggen alvast deze wellicht ‘future classic’ vast op video.

Q Acoustics Concept 300

Introductie Q Acoustics Concept 300

Het Britse Q Acoustics koos ervoor om zijn nieuwe flagship monitorspeaker te introduceren in thuisbasis Londen. Hoewel we hier natuurlijk uitsluitend voor de audio zijn, kan ons de invloed van de naderende Brexit moeilijk ontgaan. Dat begint al bij de douane in Nederland, die vraagt hoe lang we in GB blijven en wat het reisdoel […]

Geef een reactie