Bang & Olufsen brengt Spotify naar de tv

Bowers & Wilkins

Diegenen die een nieuwe televisie kopen van Bang & Olufsen spelen muziek af via Spotify. De Deense fabrikant stelt deze nieuwe functie beschikbaar via een firmware-update. 

Bowers & WilkinsDe update geldt onder meer voor de BeoPlay V1, BeoVision 11 en BeoVision 12 New Generation. Verder is de online muziekdienst geïntegreerd in het muzieksysteem BeoSound 5. Handig is dat gebruikers een beroep doen op de normale afstandsbediening om een afspeellijst te selecteren. Er is hiervoor dus geen losse app op een smartphone of tablet nodig. Door op de cd-knop van de afstandsbediening te drukken, verschijnt meteen de gebruikersinterface op het scherm. Als alternatief is het ook mogelijk om Spotify in de bronnenlijst te selecteren. Het is vervolgens alleen de eerste keer nodig om een gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. Overigens is de functie uitsluitend beschikbaar voor personen die een abonnement hebben op Spotify Premium. Na een proefperiode van dertig dagen kost dat 9,99 euro per maand.

Bowers & WilkinsUitlegpagina

Bang & Olufsen heeft een speciale webpagina in het leven geroepen om de samenwerking met Spotify openbaar te maken. U leest hier onder meer welke apparaten compatibel zijn met de populaire streaming muziekdienst. Een groot voordeel van Spotify is dat gebruikers in één klap toegang hebben tot ruim twintig miljoen liedjes.

Gerelateerde berichten

Simple Audio homeplug

Simple Audio biedt nu Homeplug

NIEUWS – Simple Audio – bekend van streamers – heeft twee nieuwtjes. Allereerst is er nieuwe software beschikbaar. Deze biedt een aantal verbeteringen, denk aan betere herkenning van muziek / mediaservers. Het tweede nieuws is dat er nu ook een homeplug beschikbaar is. Jazeker: Simple Audio gaat EoP bieden. 

Akiko Audio verkoopt Aktyna-luidsprekervoetjes

Bij een set fraaie luidsprekers horen natuurlijk ook fatsoenlijke voetjes. Met normale viltjes of spikes belanden er via de vloer evengoed ongewenste trillingen in de luisterruimte. Akiko Audio maakt korte metten met dit probleem door sinds kort speciale Aktyna-voetjes aan te bieden. Hebt u het gevoel dat uw luidsprekers de luisterruimte vullen met een laag […]

Geef een reactie