Audio-Life uit Buren organiseert op 16 november audioshow

Audio-Life

Op zaterdag 16 november maakt u bij Audio-Life kennis met drie kwaliteitsmerken op het gebied van hifi-apparatuur. De winkel uit Buren showt op deze dag namelijk luidsprekers van Blumenhofer Acoustics en Ocean Way. Versterkers van Einstein Audio zullen deze speakers aansturen.

Audio-LifeHet Duitse Blumenhofer Acoustics kenmerkt zich door zijn opvallende hoornluidsprekers, waarbij de klankkasten doorgaans voorzien zijn van een houten afwerking. Verder staan tijdens deze show luidsprekers van Ocean Way centraal. Speakers van dit merk werden in eerste instantie alleen ontwikkeld voor de gelijknamige opnamestudio in de Verenigde Staten, maar inmiddels zijn deze klankkasten ook in menig huiskamer te bewonderen. Einstein Audio uit het Duitse Bochum is een bescheiden high-end merk van hifi-apparatuur waarbij alles in dezelfde fabriek wordt ontwikkeld.

Show

Audio-Life heeft samen met de drie merken enkele sets samengesteld waarvan u het resultaat op 16 november tussen 11:00 en 18:00 kunt beluisteren. U vindt de winkel aan de Hulsterstraat 26a in Buren.

Gerelateerde berichten

Beter Beeld & Geluid dealer hoofdtelefoons HiFiMAN

Beter Beeld & geluid heeft een nieuw merk aan zijn assortiment toegevoegd, namelijk hoofdtelefoonfabrikant HiFiMAN. De winkel is van mening dat deze hoofdtelefoons in hun prijsklasse (en ook ver daarboven) de mooiste klankbalans bieden en inzetbaar zijn voor verschillende soorten muziek.

Cambridge Audio Min 21 schuin voor met pc

Cambridge Audio Minx Min 21

Het compacte Minx-systeem van Cambridge Audio is nog niet heel lang op de markt. De bikkelharde concurrent voor het kleine Bose-systeem viel bij ons goed in de smaak. Nu is er een opvolger van de Min-10 en Min-20. Namelijk de Min-21 en Min-11. Compleet met een aangepaste subwoofer. Het nieuwe systeem moet nog schoner en […]

Geef een reactie