Audio-Life uit Buren organiseert op 16 november audioshow

Audio-Life

Op zaterdag 16 november maakt u bij Audio-Life kennis met drie kwaliteitsmerken op het gebied van hifi-apparatuur. De winkel uit Buren showt op deze dag namelijk luidsprekers van Blumenhofer Acoustics en Ocean Way. Versterkers van Einstein Audio zullen deze speakers aansturen.

Audio-LifeHet Duitse Blumenhofer Acoustics kenmerkt zich door zijn opvallende hoornluidsprekers, waarbij de klankkasten doorgaans voorzien zijn van een houten afwerking. Verder staan tijdens deze show luidsprekers van Ocean Way centraal. Speakers van dit merk werden in eerste instantie alleen ontwikkeld voor de gelijknamige opnamestudio in de Verenigde Staten, maar inmiddels zijn deze klankkasten ook in menig huiskamer te bewonderen. Einstein Audio uit het Duitse Bochum is een bescheiden high-end merk van hifi-apparatuur waarbij alles in dezelfde fabriek wordt ontwikkeld.

Show

Audio-Life heeft samen met de drie merken enkele sets samengesteld waarvan u het resultaat op 16 november tussen 11:00 en 18:00 kunt beluisteren. U vindt de winkel aan de Hulsterstraat 26a in Buren.

https://www.alpha-audio.nl/2013/11/audio-life-uit-buren-organiseert-op-16-november-audioshow/

Gerelateerde berichten

Audio Block V-120 geïntegreerde stereoversterker

Audioblock introduceert de V-120, een geïntegreerde stereoversterker. Hiermee wordt het gat gevuld tussen de 2 x 50 watt V-100 en de krachtige voor- en eindversterker combi, de P-100/A-100. Zoals in alle Audio Block-versterkers wordt ook nu weer een ruim gedimensioneerde ringkern transformator voor de voeding toegepast. 

Astell Kern AK240

Astell & Kern introduceert AK240

Als u denkt dat de AK100 en AK120 prijzige protable spelers zijn… think again! Astell & Kern hebben een nieuw vlaggenschip in de markt gezet: de AK240. Een speler met heel wat toeters en bellen en een prijskaartje van $2400. Dus ga er vanuit dat het rond die koers in Euro is. 

Geef een reactie