web analytics

Akiko Audio verkoopt Aktyna-luidsprekervoetjes

Bij een set fraaie luidsprekers horen natuurlijk ook fatsoenlijke voetjes. Met normale viltjes of spikes belanden er via de vloer evengoed ongewenste trillingen in de luisterruimte. Akiko Audio maakt korte metten met dit probleem door sinds kort speciale Aktyna-voetjes aan te bieden.

AktynaHebt u het gevoel dat uw luidsprekers de luisterruimte vullen met een laag ‘boemerig’ geluid? De kans is groot dat de speakers dit geluid via de ondergrond doorgeven. De voetjes van Aktyna bestaan uit zeven lagen geanodiseerd aluminium. Hiermee lukt het volgens Akiko Audio om de trillingen op te vangen, waardoor er een natuurlijker geluid ontstaat.

2 modellen

Er zijn bij de winkel uit Maastricht twee types van de voetjes verkrijgbaar. De EVO 2 kost 240 euro (3 stuks) en zet trillingen om in warmte. Deze voetjes zijn vooral bedoeld voor apparatuur. Daarnaast is de DYNARIS verkrijgbaar, welke trillingen afkomstig van luidsprekers transformeert in onschuldige stroomschokjes. Als u drie stuks afneemt, betaalt u hiervoor 320 euro. Voordat u tot aanschaf overgaat, loont het de moeite om eerst te controleren welke voetjes er standaard onder uw speakers zitten. Zo zijn modellen van Blumenhofer van zichzelf al uitgerust met Aktyna-voetjes. In de luisterruimte van Akiko Audio kunt u zelf het resultaat van Bowers & Wilkins 804 Diamond luidsprekers in combinatie met Aktyna-voetjes horen. Houd er rekening mee dat er alleen bezoek op afspraak mogelijk is.

Gerelateerde berichten

Live Stream multitest – Actieve monitor speakers

Komende vrijdag – 08-05-2020 om 10:00 (CET) – is het weer zover! We gaan live voor u een paar prachtige producten testen. Deze keer: actieve monitor speakers. U mag dan denken aan PSI, Yamaha, HEDD, Neumann of Behringer. Het wat betaalbaardere spul deze keer. Al is de PSI niet écht goedkoop. Waar wij benieuwd naar […]

3 reacties

  1. 3 voetjes?? (geldwolven!)
    Er zijn meestal 4 spikes e.d. onder een speaker en dat lijkt mij ook een stukkie stabieler.
    Wat heb je eraan als de ‘boem’ weg is maar ze op punt van omvallen staan?

Geef een reactie