web analytics

Video NuForce IA-18 versterker

NuForce IA-18 voorkant

VIDEO – NuForce is nog niet echt bekend in Nederland. Nu zoeken we bij Alpha Audio ook regelmatig naar pareltjes die nog weinig mensen kennen. En zo komen we dus bij NuForce uit. De IA-18 is hun vlaggenschip geïntegreerde versterker. Wij zetten even onze camera erop, zodat u een indruk kunt krijgen. 

Bekijk hieronder de video van de NuForce IA-18

Specificaties NuForce IA-18

Vermogen: 2 x 150 watt (8 Ohm), 2 x 200 watt (4 Ohm) 2 x 335 watt (2 Ohm)
Inputs: 5 x RCA (Single Ended)
Ingangsweerstand: 10K Ohm
Gewicht: 8,5 KG
Prijs: ?3499

Link: NuForce en Robytone

 

Gerelateerde berichten

Astell & Kern AK100 mobiele high-end audiospeler

Video Astell & Kern AK100

VIDEO – We hebben een primeur te pakken. Als eerste in Nederland hebben we de high-end Astell & Kern AK100 in handen. Met dank aan Music2. We hebben deze prachtige high-end muziekspeler van 699 euro direct op video vastgelegd. Om u te laten zien wat het voor speler is en wat u er ongeveer mee […]

Unboxing van de Furutech GT40

VIDEO – D/a-converters vinden we allemaal leuk natuurlijk. Het is een gemakkelijke manier om apparaten beter te laten klinken. En ze worden helemaal leuk als er een usb-aansluiting op zit, want dat kan ook de pc als bron worden ingezet! Wij pakken de Furutech GT40 uit. Een (vrij) nieuwe usb-dac van 498 euro. Ow… en […]

Geef een reactie