web analytics

Video NuForce IA-18 versterker

NuForce IA-18 voorkant

VIDEO – NuForce is nog niet echt bekend in Nederland. Nu zoeken we bij Alpha Audio ook regelmatig naar pareltjes die nog weinig mensen kennen. En zo komen we dus bij NuForce uit. De IA-18 is hun vlaggenschip geïntegreerde versterker. Wij zetten even onze camera erop, zodat u een indruk kunt krijgen. 

Bekijk hieronder de video van de NuForce IA-18

Specificaties NuForce IA-18

Vermogen: 2 x 150 watt (8 Ohm), 2 x 200 watt (4 Ohm) 2 x 335 watt (2 Ohm)
Inputs: 5 x RCA (Single Ended)
Ingangsweerstand: 10K Ohm
Gewicht: 8,5 KG
Prijs: ?3499

Link: NuForce en Robytone

 

Gerelateerde berichten

Video: Alpha Audio’s referentieset

Wilt u weten hoe de set van Alpha Audio eruit ziet? Bekijk dan hier het fimpje waarin we de set beschrijven. Wij zijn van plan om meer met video te gaan doen. Filmpjes integreren we binnen de (uitgebreide) artikelen. Zo hebt u de keuze ze af te spelen of niet.

Geef een reactie