The Eagles-luistersessie bij Beter Beeld & Geluid

The Eagles

Beter Beeld & Geluid organiseert ‘Linn Lounge presents? The Eagles’. Tijdens een avond met de nodige hapjes en drankjes beluistert u de muziek van deze legendarische band en hoort u over zijn geschiedenis en ontwikkeling.

The EaglesU beluistert de nummers op een Linn-systeem in Studio Master-kwaliteit. Zo hoort u al uw favoriete Eagles-tracks met voorheen verborgen details, exact zoals ze zijn opgenomen.

Locatie, tijd en aanmelden

‘Linn Lounge presents? The Eagles’ vindt op 14 november plaats in de vestiging van Beter Beeld & Geluid in Zevenbergen. Aanvangstijd is 19:00 uur. U kunt zich aanmelden via e-mail ([email protected]) of door te bellen (06 46 22 65 86).

1 reactie

  1. Jammer dat het vanuit Antwerpen een uurtje rijden is want dit zal zeker en vast de moeite zijn! Alleen als je de opname van Hotel California hoort die live werd opgenomen met het applaus vooraf… magie wanneer je dit hoort op een goede set!

Geef een antwoord