Nieuw van Cambridge: Minx Xi

NIEUWS – Cambridge Audio heeft een nieuw systeem op de markt gebracht: de Minx Xi. Een alles-in-één streamingsysteem met zowel versterking als streaming via het netwerk, bluetooth als usb. Kortom: alles wat u maar wilt. 

Steeds minder mensen willen losse componenten. Het neemt te veel ruimte in, staat niet mooi, bedient lang niet altijd even prettig én is vaak prijzig. Dat ziet Cambridge natuurlijk ook in. Al blijven ze ook de ‘hardcore’ gebruikers netjes bedienen. Echter: met hun ‘submerk’ Minx bedienen ze de liefhebbers die geen stapels apparatuur in huis willen halen. De Xi is de nieuwste in de telg: een alles-in-één streamer met zowel een netwerkstreamer, als audio via bluetooth en usb.

De versterker biedt 40 watt per kanaal in 8 Ohm en 55 watt in 4 Ohm en is niet van het verwachte klasse-D type, maar A/B… toch een verrassing!

Voor alle details omtrent deze alleskunner, verwijzen we u naar de website van Dimex: de importeur van Minx en Cambridge Audio. Ook hebben we hier de Flyer van de Minx Xi ter download (PDF).

 

https://www.alpha-audio.nl/2013/10/nieuw-van-cambridge-minx-xi-3/

Gerelateerde berichten

Wat was populair in 2013?

NIEUWS – We weten niet hoe het met u zit, maar wij houden wel van lijstjes bij Alpha Audio. Met name aan het einde van het jaar wanneer we even kunnen terugkijken op wat onze bezoekers interessant hebben gevonden. Tijd voor de top 10 reviews en artikelen van 2013!

JBL J46BT (2)

JBL brengt twee verse hoofdtelefoons uit

Elektronicafabrikant JBL komt met twee nieuwe hoofdtelefoons (in-ear en over-ear) op de proppen. De J46BT en Synchros S400 zijn allebei in staat om via bluetooth verbinding te maken met mobiele apparatuur. Een groot voordeel, want gebruikers hebben hierdoor geen last van ellenlange snoeren.

3 reacties

  1. Het zou fijn zijn als Cambridge Audio eerst eens voor een goed werkende app voor de bestaande reeks streamers (Sonata NP30/StreamMagic) zou willen zorgen. Ondanks diverse firmware updates en nieuwe software releases werkt deze app nog steeds niet probleemloos op m’n NP30 i.c.m. iPad. Om over de android versie maar helemaal te zwijgen. Dat zou toch niet zo moeilijk moeten zijn.

Geef een reactie