web analytics

Nieuw festival: Tongeren Metal Fest

Hail Of Bullets-fan

België is een nieuw metalfestival rijker. Tongeren Metal Fest is de opvolger van het jaarlijkse Metaal Paaskabaal-festival waar eerder Hail Of Bullets, Ostrogoth, Gama Bomb, Paul Di’Anno en vele anderen hun opwachting maakten.

Tongeren Metal FestHet macabere artwork van dit nieuwe festival werd geïnspireerd door de legende van Ambiorix, de Gallische koning die zich tegen de Romeinen verzette.

De eerste editie van het Tongeren Metal Fest vindt op zaterdag 12 april plaats in de VELINX in Tongeren. De eerste bandnamen worden binnenkort bekendgemaakt.

Gerelateerde berichten

Abbey Road

Neem een virtueel kijkje in Abbey Road Studios

De Abbey Road Studios zijn wereldberoemd en normaliter voor het publiek gesloten. Dankzij Google kunt u evengoed een kijkje komen nemen. Het internetbedrijf heeft namelijk ruim 150 360-graden panoromafoto’s gemaakt, zodat u de drie hoofdstudio’s op uw pc of tablet van dichtbij kunt verkennen. 

Geef een reactie