web analytics

JBL Pulse leukt uw feestje op

Leuk voor op feestjes: de JBL Pulse. Deze draagbare speaker combineert ruimtevullend geluid met een programmeerbare LED-lichtshow. JBL Pulse streamt via Bluetooth muziek vanaf elk draagbaar apparaat.

JBL PulseOptimaliseer de muziek met jouw programmakeuze of aanpasbare lichtthema’s. De keuzes om muziek op een creatieve wijze te matchen met de lichtshow op basis van patronen, helderheid en kleur zijn legio: van vijf voorgeprogrammeerde lichtthema’s tot veel meer downloadbare mogelijkheden.

Tien uur muziek

De JBL Pulse hoeft niet ingeplugd te worden en kan overal mee naartoe worden genomen. De draagbare speaker levert draadloos plezier voor maximaal tien uur muziek of vijf uur muziek- en lichtshow, dankzij de oplaadbare lithium-ion batterij.

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Pulse is nu verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van ? 199,-.

Gerelateerde berichten

Goldnote-dac

AudioPlus distributeur Goldnote

AudioPlus is vertegenwoordiger geworden van het merk Goldnote. Een merk met een zeer uitgebreid productgamma. Denk aan luidsprekers, cd-spelers, dacs, kabels en bijvoorbeeld versterkers. Een streamer zit eraan te komen. 

Geef een reactie