web analytics

JBL Pulse leukt uw feestje op

Leuk voor op feestjes: de JBL Pulse. Deze draagbare speaker combineert ruimtevullend geluid met een programmeerbare LED-lichtshow. JBL Pulse streamt via Bluetooth muziek vanaf elk draagbaar apparaat.

JBL PulseOptimaliseer de muziek met jouw programmakeuze of aanpasbare lichtthema’s. De keuzes om muziek op een creatieve wijze te matchen met de lichtshow op basis van patronen, helderheid en kleur zijn legio: van vijf voorgeprogrammeerde lichtthema’s tot veel meer downloadbare mogelijkheden.

Tien uur muziek

De JBL Pulse hoeft niet ingeplugd te worden en kan overal mee naartoe worden genomen. De draagbare speaker levert draadloos plezier voor maximaal tien uur muziek of vijf uur muziek- en lichtshow, dankzij de oplaadbare lithium-ion batterij.

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Pulse is nu verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van ? 199,-.

Gerelateerde berichten

AV-tak Pioneer naar Onkyo

Het Japanse merk Pioneer doet bijna al zijn audiovisuele apparatuur van de hand. In de praktijk komt het erop neer dat Onkyo de tak met blu-ray- en dvd-spelers, receivers, draadloze speakers en digitale fotolijstjes volledig overneemt.

Penhold distributeur van Anthem

NIEUWS – Penhold is nu distributeur van Anthem en Antem Statement (of eigenlijk de fabrikant: Sonic Frontiers). De apparatuur van Sonic Frontiers zorgt er volgens Penhold voor dat je als luisteraar echt ‘erbij bent’. Maar dat dan wel zonder een complete bankrekening te plunderen… 

Geef een reactie