Harman Kardon presenteert Nova-stereosysteem

Harman Karmon Nova

Harman Kardon kondigt een nieuw volledig geluidssysteem aan: de Harman Kardon Nova. Het draadloze stereosysteem is te verbinden met computers, laptops, desktopcomputers, tablets en andere mobiele apparaten.

Harman Karmon NovaDe Nova is compatibel met elk apparaat en is voorzien van een snelle NFC setup en Bluetooth om thuis draadloos muziek te streamen.

Basweergave

Het doorzichtige bolvormige design van het stereo speakersysteem onthult de turbinebuis van de woofer en de passieve radiator, die de Harman Kardon Nova een indrukwekkende basweergave moeten geven. Andere features: 2,5 drivers, 1,25? tweeters en Harman Kardon Digital Signal Processing (DSP).

Harman Kardon-app

Via de Harman Kardon-app voor de iPhone, iPad of Android-smartphone is het mogelijk om thuis in elke kamer van het huis muziek te luisteren via het netwerk.

Prijs en beschikbaarheid

De Harman Kardon Nova is vanaf deze maand verkrijgbaar in zwart en wit voor een verkoopadviesprijs van ? 299,-.

Gerelateerde berichten

T+A Music Receiver

NIEUWS – T+A was er vroeg bij met streaming. Wij hebben de Music Player in september 2008 getest. Destijds waren we onder de indruk van het detailniveau, maar het mocht wat warmer. Wellicht dat dat ook een beetje aan de Power Plant lag. Nu heeft T+A het duo van de E-serie – de Music Player […]

Geef een reactie