web analytics

Harman Kardon presenteert Nova-stereosysteem

Harman Karmon Nova

Harman Kardon kondigt een nieuw volledig geluidssysteem aan: de Harman Kardon Nova. Het draadloze stereosysteem is te verbinden met computers, laptops, desktopcomputers, tablets en andere mobiele apparaten.

Harman Karmon NovaDe Nova is compatibel met elk apparaat en is voorzien van een snelle NFC setup en Bluetooth om thuis draadloos muziek te streamen.

Basweergave

Het doorzichtige bolvormige design van het stereo speakersysteem onthult de turbinebuis van de woofer en de passieve radiator, die de Harman Kardon Nova een indrukwekkende basweergave moeten geven. Andere features: 2,5 drivers, 1,25? tweeters en Harman Kardon Digital Signal Processing (DSP).

Harman Kardon-app

Via de Harman Kardon-app voor de iPhone, iPad of Android-smartphone is het mogelijk om thuis in elke kamer van het huis muziek te luisteren via het netwerk.

Prijs en beschikbaarheid

De Harman Kardon Nova is vanaf deze maand verkrijgbaar in zwart en wit voor een verkoopadviesprijs van ? 299,-.

Gerelateerde berichten

Arcam

Arcam komt met Solo Movie

Importeur Audiac laat ons weten dat de Arcam Solo Movie vanaf volgende week beschikbaar is. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze versterker/bluray-speler/streamer ontworpen voor filmfanaten. Niet voor niks heeft het apparaat een versterker van vijfmaal zestig watt bij een elektrische weerstand van 8 ohm aan boord.

Geef een reactie