web analytics

Doorstart FWD Magazine

FWD Magazine

Het home-entertainmentblad FWD Magazine ligt vanaf 26 november opnieuw in de winkel. Naast het printmagazine gaat FWD sterk inzetten op online en op tablet.

FWD MagazineFWD Magazine was eigendom van Minoc Business Press, een Belgische dochter van HUB Uitgevers. Na het faillissement van die twee bedrijven besloten executive editor Eric Beeckmans en hoofdredacteur Jamie Biesemans om een eigen koers te varen en een doorstart te maken.

EISA

FWD wordt nu opgenomen onder de paraplu van Xingo, uitgever van HiFi.nl. Het magazine blijft lid van EISA, de internationale vereniging van zo?n vijftig vakbladen in audio, home theater, in-car elektronica, mobiele elektronica, foto en video. Elk jaar reikt EISA de EISA Awards uit. De volgende editie is FWD50 en verschijnt op 26 november.

Gerelateerde berichten

IFA-primeur: Spotify Connect

Er waren al de nodige geruchten op het internet, maar vandaag wordt het officieel aangekondigd op de IFA in Berlijn: de lancering van Spotify Connect. Dankzij deze nieuwe dienst krijgen gebruikers via hun telefoon, tablet of hifitoestel moeiteloos toegang tot miljoenen liedjes. Een compleet nieuwe manier om thuis van muziek te genieten: eenvoudig, naadloos en […]

Geef een reactie